2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  به شدت  دیسک من خیلی شدید بود براتون فرستادم عکسش

بله عزیزم دیدم عکستونو 

من دوتا عکسمو ک مقایسه میکنم هیچ تغییری از پارسال تا حالا نکرده ولی این گزگزه نمیدونم از چیه خیلی نگرانم 

راستیه برا پارساله چپیه برا امسال

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
برا من فعلا عمل نمیخواد البته تا پارسال دکتر میگفت خیلی خفیفه حالا باید ببینم الان وضعیتم چجوریه

جای که اینقدر فکرتو الکی درگیر کنی ورزشهای اصلاحی انجام بده بهتر میشی 

تو آپارات و یوتیوب هست 

هیچ ربطی نداره  دیسکی که زده بیرون با فصد که برنمیگرده بره داخل  با ورزش و تقویت عضلات ش ...

باشه تو دکتر

حوصله بحث ندارم ولی انقد اطلاعاتم تو این طب بالا هست که توصیه کردم این بیماری تو این طب عرق انسا هست وقتی به رگ پا میزنه حالا شما هی بگو بیرو زدگی دیسک!!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

باشه تو دکتر حوصله بحث ندارم ولی انقد اطلاعاتم تو این طب بالا هست که توصیه کردم این بیماری تو این ط ...

اونی که ادعای دکتری داره تویی 

من خودم به عنوان کسی که حدود یکسال این بیماری رو داشتم اسی رو راهنمایی کردم ادعای دیگه هم ندارم

به اعصاب خودت مسلط باش گلم پوستت خراب میشه😄

اونی که ادعای دکتری داره تویی  من خودم به عنوان کسی که حدود یکسال این بیماری رو داشتم اسی رو ر ...

عزیز من با حرص ننوشتم مسخرتون کردم شما مواظب باش از الکی خندیدن دور لبتون چروک نشده😉

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

عزیز من با حرص ننوشتم مسخرتون کردم شما مواظب باش از الکی خندیدن دور لبتون چروک نشده😉

هر کی مسخره کنه خودشو در وهله اول مسخره کرده 

من دیگه در شان خودم نمیبینم جواب دکتر علفی هایی مثل شما که حتی به یه عکس ام آر آی هم زورتون میاد توجه کنید بدم 

مستدام باشید 

جای که اینقدر فکرتو الکی درگیر کنی ورزشهای اصلاحی انجام بده بهتر میشی  تو آپارات و یوتیوب هست& ...

اتفاقا انجام میدم😃این گزگزه اعصابمو خرد کرده وگرنه درده رو میشه تحملش کرد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏