2777
2789
ببخشید فعلا گزارش ام آر آیم حاضر نشده   دوشنبه حاضر میشه و هنوز دکتر ندیده

اها. حتما ببر پیش دکتر . انشاالله که مشکل حادی نباشه. فقط ببخشید متیونم بپرسم چی باعث شده سر بخوره؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا خفیفه؟پس چرا انقدر درد دارم امونمو بریده شما دیسکتون پاره شده بود ک عمل کردید؟ من بچه ندارم ...

دردش توی پاتون میفته؟

بیین اگه دردش میفته توی پات به نظرم نباید باردار بشی 

ولی اگه فقط توی کمرته با ورزش کنترلش کن 

من فتق (بیرون زدگی شدید دیسک ) داشتم 

مرز پارگی بود قصد بارداری داشتم دکتر گفت برات خطرناکه 

واقعا خفیفه؟پس چرا انقدر درد دارم امونمو بریده شما دیسکتون پاره شده بود ک عمل کردید؟ من بچه ندارم ...

درد دیسک کمر درد استانداردی نیست 

مثلا من با اون بیرون زدگی شدید دیسک شاید درد کمتری رو نسبت به کسی مثل شما تجربه کرده باشم 

بله میزنه به باسن و پشت پای چپم و انگار پای چپم هم مورمور میشه

من خیلی دکتر رفتم و تحقیق کردم 

جوری که متوجه شدم با درد دیسکی که توی پا انتشار پیدا میکنه نباید باردار شد 

بازم از پزشکتون سوال کنید عزیزم

ببخشید فعلا گزارش ام آر آیم حاضر نشده   دوشنبه حاضر میشه و هنوز دکتر ندیده

دکترها من هر چی رفتم پیششون اصلا گزارش رو نگاه نمیکردن فقط خود ام آر آی رو میدیدن

مثلا من با اون دیسک شدید تو گزارش نوشته بود یه بیرون زدگی خفیف 

گزارش ها خیلی قابل استناد نیست

دردش توی پاتون میفته؟ بیین اگه دردش میفته توی پات به نظرم نباید باردار بشی  ولی اگه فقط توی ک ...

برای منم شدیده؟

من لیرخوردگی خفیف مهره کمر دارم اون مهره ای ک لیر خورده دیسکشم تا پارسال بالجینگ بود نمیدونم الان شدید شده یا نه گزارشش هنوز نیومده دکترم نرفتم نشون بدم

ولی درد کمرم جوری نیست ک پامم درد بگیره انگار یه رگی پشت زانوم میگیره و تو لگنم فکر میکنم احساس درد دارم ...

نمیدونم والا عزیزم چیکار کنم شما بعد عملتون باردار شدین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
درد دیسک کمر درد استانداردی نیست  مثلا من با اون بیرون زدگی شدید دیسک شاید درد کمتری رو نسبت ب ...

بله درسته برای من دردش بقدری زیاده ک من فکرای بد همش میاد سراغم همش فکر میکنم خدای نکرده یا دیسکم شدید شده یا لیزخوردگیم.... بخاطر این زود میرم ام آر آی...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
دکترها من هر چی رفتم پیششون اصلا گزارش رو نگاه نمیکردن فقط خود ام آر آی رو میدیدن مثلا من با اون دی ...

بله درسته معمولا نگاه نمیکنن من برای اینکه خودم ببینم و با قبلیها مقایسه کنم میگم....

حقیقتش من از سال ۹۶ مشکل پیدا کردم

تا الان چند بار ام آر ای دادم تو گزارش همشون زده لیرخوردگی خفیف و دیسک بالجینگ دکترم ک میرفتم همینو میکفتن یه کاربری هم اینجا هستن فیزیوتراپن ایشونم همینو بهم میگفتن ...حالا الان نمیدونم چجوری شده تغییری کرده یا نه...شما دردتون ب پاتون میزد؟میشه بگی دردتون چجوری بود؟برا من دردش اینجوریه ک رگ پشت زانوم میگیره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
دکترها من هر چی رفتم پیششون اصلا گزارش رو نگاه نمیکردن فقط خود ام آر آی رو میدیدن مثلا من با اون دی ...

گلم میگم من عکس قبلیمم بزارم میتونید مقایسه کنید؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله درسته معمولا نگاه نمیکنن من برای اینکه خودم ببینم و با قبلیها مقایسه کنم میگم.... حقیقتش من از ...

دردش برای من میزد پشت ران بعد تو زانو پخش می‌شد و میومد تا پشت ساق پام 

اصلا جوری نبود که بگم دردش عود کنه 

دائمی شده بود حتی شبها توی خواب هم درد داشتم 

من ۸ ماه با باکلوفن و گاباپنیتن زندگی میکردم فقط

گلم میگم من عکس قبلیمم بزارم میتونید مقایسه کنید؟

عزمزم من که متخصص نیستم فقط چون خودم این مشکلو داشتم تا حدودی ازش اطلاع دارم 

فقط میتونم بهت بگم برای من خیلی خیلی شدیدتر بود بذار اگه بشه عکس ام آر آی خودمو بذارم ببینی میفهمی چی میگم

برای منم شدیده؟ من لیرخوردگی خفیف مهره کمر دارم اون مهره ای ک لیر خورده دیسکشم تا پارسال بالجینگ بو ...

نه من قصد بارداری داشتم 

بعد عمل یهو پریود نشدم دیگه رفتم دکتر گفت دچار یائسگی زودرس شدی تخمک نداری برای بارداری