2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی‌اینجا بود از این حس ششمیا بود اون میگرف 

والا چند روز پیش یه نفر و معرفی کرد یکی از دوستام گفت موکل داره هزینهاش فقط 50هزار تومان گفتم واقعیه یا از این الکی هست گفت بخدا خیلی واقعیه یه چیزایی ازش گفت که من خیلی هنگ کردم

میگف راست میگه؟ اگه اره خب شمارشو بده

من نگرفتم پیشش 

اما اون دوستم که خودش گرفته بود پیشش می‌گفت بهم گفته یه نفر از آشنا هاتون فوت می‌کنه اما تو به مراسم ختمش نمیری بعد گفت خاله ام فوت کرد مراسم ختمش و شوهرم نذاشت برم 

بعدش بهش میگه برات جدایی افتاده می‌گفت با شوهرم یه سری مشکلات داشتم اما تعهد گرفته بود داشتم زندگی میکردم وقتی بهش گفتم گفت جدا میشی و من طلاق گرفتن حتی می‌گفت بهم گفته یه نفر به اسم محمد کمکت می‌کنه اون پدرم بود

میگف راست میگه؟ اگه اره خب شمارشو بده

شرمنده شماره نمیتونم بدم چون اینجا بعضیا فکر میکنن طرف میخواد تبلیغ کنه منم دوست ندارم کسی در موردم اینجوری فکر کنه

والا چند روز پیش یه نفر و معرفی کرد یکی از دوستام گفت موکل داره هزینهاش فقط 50هزار تومان گفتم واقعیه ...

عه جدی . چ قیمتش خوب بوده . اون دختره ک اینجا بود ب من گف ۱۲۰ فک کنم 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️