persianempire مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 575 عنوان نقاشا بیاین 46 بازدید | 6 پست نقاشا بیاین کیا نقاشی بلدن ؟چه تکنیکی بلدید از تکنیک ها تون بگید سختی یا آسونیش کجاستچقدر طول کشید تا یادگرفتید؟من خودم مداد رنگی یه سال کلاس رفتم بعد خودم توی خونه ادامه دادم گواش هم خودآموزی دارم یاد میگیرم دختری از دیار آفتاب ☀️ 1401/10/15 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21076 بیشتر سبک ماندلا رو دوست دارم چون ریزه کاری هاش زیادن و وقتی میره داخل رنگ خییییلی خوشگل میشه دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
persianempire مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 575 بیشتر سبک ماندلا رو دوست دارم چون ریزه کاری هاش زیادن و وقتی میره داخل رنگ خییییلی خوشگل میشه من عاشق این سبک بودم چون خیلی رنگ و وارنگی ولی چهره رو بیشتر علاقه داشتم رفتم سراغ چهره دختری از دیار آفتاب ☀️
persianempire مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 575 سیاه قلم دارم آموزش می بینم تازه یادش بخیر منم سیاه قلم کار کردم ولی رفتم سراغ مداد رنگی دختری از دیار آفتاب ☀️
عسل_بانوووووو عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 329 منم خیلی دوس دارم نقاشی یاد بگیرم، ابزار رنگ روغن خریدم ولی ادامه ندادم، حالا شاید کلاس طراحی برم
persianempire مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 575 منم خیلی دوس دارم نقاشی یاد بگیرم، ابزار رنگ روغن خریدم ولی ادامه ندادم، حالا شاید کلاس طراحی برم چرا ادامه ندادی؟ دختری از دیار آفتاب ☀️