2777
2789
عنوان

امکان داره؟

82 بازدید | 3 پست

بچه ها آیا امکان داره بند ناف گره بخوره و به بچه خون نرسه؟

آخه یه جا خوندم که حالت ژله ای و عضلانی داره و به خاطر همین امکان این که گره کور بخوره نداره بعد نوشته بود یه بچه ای با دو سه دور بند ناف تازه اونم طبیعی به دنیا اومده و سالمه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
نظری ندارم😐ولی اینکه بنده ناف پیر بشه و غذا به بچه نرسه زیاده و باعث مرگ جنین بشه 

نمیدونم والا قبلا شنیده بودم بند ناف که گره بخوره بچه نمیمونه بعد حالا اینجوری این بچه سالم به دنیا اومده . موندم

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا قبلا شنیده بودم بند ناف که گره بخوره بچه نمیمونه بعد حالا اینجوری این بچه سالم به دنیا ...

گره خوردن یه بحث پیچیدن ناف دور گردن یه بحث جداست

بله در هر دو صورت هم بچه می تونه سالم بدنیا بیاد بستگی به مهارت پزشک و هوشیاری مادر نسبت به حرکات جنین داره