2777
2789
عنوان

آه گربه

281 بازدید | 14 پست

کیا اعتقاد دارن؟؟؟؟؟الان که زمستونه شبها یه گربه میاد محل کارم منم کاریش ندارم میگیره میخابه سردشه......بعد آخر شب که می‌خواهیم بیاییم خونه میبریم میذاریمش بیرون......امروز همکارم اومده با لگد زده تو صورتش بیرونش کرده....میگن گربه جیغ کشیده....زیرآبه منم زده که گربه رو راه میدم.....خوب چیکار کنم وقتی میاد....کیا به آه حیوون اعتقاد دارن؟؟؟؟  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم با بچه انسان بد میکنن چیزی نمیشه.اینکه گربه اس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راهش بده ... ی خونه براش درست کن ببرون تو کارتون ..

شالی چیزی بنداز روش . خونه واسش درست کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من اعتقاد دارم 

من به هیچ حیوونی نزدیک نمیشم چون میترسم به تمیز بودنشون هم شک دارم اما حتی یه مورچه رو دلم نمیاد له منم زیر پام مگر نبینمش

من دیدم کسی رو که نسبت به حیوونا بی رحم بود جوری تو زندگی بهش بی رحمی شد که هنوز همه براش گریه میکنن

بقیه حیووناتو نمیدونم ولی بدجور از گربه ضربه خوردم

برا همین مطمینم گربه ها دین دارن 

همیشه پیه و چربی و آشغالای مرغ و ماهی و اضافه غذاهای بچه هامو میدم گربه

تو رو خدا اذیتشون نکنین

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

راهش بده ... ی خونه براش درست کن ببرون تو کارتون .. شالی چیزی بنداز روش . خونه واسش درست کن

کارتن دوست نداره میره تو قفسه میخابه....ای ننه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
نهایت اینه همکارتون کارس اشتباه بوده . شما نگران چی هستین

شنیدم آه حیوون میگیره

خوب یه پیشتش میکرد، یه جوندارم یه جونداره (کارتون هورتون)، کل هستی همینه بد کنی بد میبینی

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.