2777
2789
عنوان

شنبه امتحان تاریخ نهایی کمککککک

115 بازدید | 14 پست

وای من از دیروز تو خونه تنهام مامانم اینا همه رفتن مسافرت من گفتم نمیام امتحان نهایی تاریخ دارم

12درسه 

بعد الان هم میگم ازین فرصت خونه تنها استفاده کنم بگم رفیقم بیاد یکم انگیزه بگیریم اونم باهم تاریخ داریم بعد از ی طرف باید درسمو امروز بخونم ک فردا ب فاک نرم راهکار لدید جیگرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنبه شیمی دارم الان اینقدری خستم ک نمیتونم بخونم همین الان از خواب پاشدم ۳ روز بود ک نخوابیده بودم ( امروز فیزیک داشتم )

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
عررر منم دیروز از امتحان اومدم مثل خرس خوابیدم

من امروز صبح داشتم باورت نمیشه الان با لباس مدرسه ام ( ساعت ۱۱ اومدم خونه ) جورابامم در نیاوردم.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
چجوری بخونمش توصیت چیه

یه قهوه بخور به هیچی غیر کتاف فکر نکن کنار بخاری نشین خوابت می گیره اهسته پیوسته بخون 

حتما هر یه ساعت یبار کتاب رها کن برو دهددقیقه یهدهوای تازه کن یهوخوراکی شیرین بخور 

یادش بخیر از اون سال تادالان هشت سال گذشته منم لیسانس فلسفه گرفتم 

ولی تاریخ لعنتی یادم نمیره