2821
2789
عنوان

سلامت جنین

114 بازدید | 4 پست

سلام مامانا 

میشه منو راهنمای کنید ؟‍؟؟

الان ۲۵ هفته هستم سونو دادم گفت کلیه جنین پلی کیستیک و دست و پا جنین دو هفته عقب .

کسی بوده مثل من بوده باشه ؟؟

الان حال نی نی شون چطوره ؟؟

یا خدا مگه تو انومالی اینا همه مشخص نمیشه 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون موقع خوب بود

ای بابا انشالله چیزی نیست پیش یه سونوگرافی خوب برو 

به حق علی مشکلی نباشه عزیزم 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش