2777
2789
عنوان

پسری که به دختربچه میگن ...

304 بازدید | 23 پست

داداشم عاشق دختربچه های زیر ۳ ساله. ولی مشکلش میدونین چیه ؟ تا ببینه میگه پیرزنو نگاه... مثلا از ذوقشه میگه. ولی میترسم مامان بچه ناراحت شه بشنوه. تو خیابون یه بار یه دختربچه دیدیم با اون جثه کوچولوش بخاطر سرما روسری هم سرش کرده بودن با مامانش بود تاتی تاتی راه میرفت این ازینور خیابون بلند میگه اع نگاه پیرزن پیرزززززن 😂🤦‍♀️  اینو چجوری از دهنش بندازیم بعضیا میفهمن چیزی نمیگن 😂 اینم پروعه. بچه های فامیل هم حتی اگه پسر باشن ولی خیلی کوچولو باشن اگه دس این بیفتن تنها شوخیش اینه روسری سرشون میکنه میگه الان این پیرزن ننه نقلیه 😂 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  من ک باهاش زیاد اینور اونور نمیرم. ولی نمیدونم علتش چیه ب بچه میگه پیرزن بعدم ذوق میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگوچی میگی پیرمرد

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔

نه ناراحتی نداره. ازروی دوست داشتن به پسرمنم میگن پیرمرد کوچولو 😍😅

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
۲۲ سالشه 😂

😐اگه بچه سه ساله پیرزنه داداشت ک فسیله😂

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔