2777
2789
عنوان

سریال بیگناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شبکه پخشش میکنه

سریال خونگیه هفتگی میاد فلش ببر بیرون برات کپی میکنن

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

فیلم خیلی باحالیه من دوستش دارم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

فیلم خیلی باحالیه من دوستش دارم

اره منم خوشم‌اومد فقط یکم‌گیج و سردرگم‌شده بودم‌که دوستان محبت کردن‌توضیح دادن‌ازهمگی ممنونم ❤❤

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

ابریشم و بهرام نامزد بودن. بهمن هم برادر بهرام هست. یعنی برادرشوهر ابریشم

رشید هم عاشق ابریشم بود

وقتی دید ابزیشم و بهرام ازدواج کردن، دهاتشونو ول کرد و اومد شهر با مامان مهتاب اشنا شد و رویا تیموریان از رشید حامله شد که شد مهتاب

بهرام رو میکشن. رشید که فهمید، رویا تیموریان رو ول کرد و اومد ابریشم رو گرفت

بهمن هم به سرپرستی گرفت

اومدن شهر

بچه دار شدن و بچه ها بزرگ شدن و بهمن عاشق دختر رشید میشه اما رشید بهونه میتراشه بهمین رو راهی خارج میکنه

از اون خونه هم میرن و رویا تیموریان و دخترش مهتاب رو میاره تو خونه خودشون مینشونه به این شرط که اگه بهمن زنگ زد و نامه داد به دخترش خبر ندن

توی همین اوضاع مهتاب تصمیم میگیره بره حارج

بهمن میشه پله ترقیش

میره خارج و با بهمن ازدواج میکته ودبعد از 2سال طلاق میگیره و برمیگرده

حالا

مهتاب نمیدونه فرشباف باباشه

ابریشم به بهمن گفت عموی دخترشه چون دخترشو اط بهرام باردار بوده

خوبیش اینه همه افراد یه داستانی دارن. فقط داستان بهمن و فروغ نیست. تک تک بچه ها و افراد داستان دار ...

فقط خداکنه اخر داستان‌مثل مابقی سریالهای ایرانی ابکی و بیخود تموم نشه پایان قشنگ و پرمحتوایی داشته باشه 

خوبیش اینه همه افراد یه داستانی دارن. فقط داستان بهمن و فروغ نیست. تک تک بچه ها و افراد داستان دار ...

دقیقا مثل همگناه که روی یک زوج متمرکز نیست 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

ابریشم و بهرام نامزد بودن. بهمن هم برادر بهرام هست. یعنی برادرشوهر ابریشم رشید هم عاشق ابریشم بود ...

عالی توضیح دادی عزیزدلم ممنونم 🤩😘❤❤

نمایش خانگی هست توی ماهواره میده

اره فکرکنم‌پرشین موزیک هرشب پخش میکنه 

اما من میگم معلوم میشه که بهمن و بهرام برادر نبودن

بعیدنیس اینجوری بشه