2777
2789
عنوان

به دادم برسید

769 بازدید | 6 پست
وکیل عالی و دلسوز و پیگیر میشناسید معرفی کنید اگه وکیلی یا کسی در دادگستری و دادگاه به خصوص در دادگستری کرج و فردیس آشنا دارید بگید یه آقایی دور زمینمون دیوار کشیده و قولنامه از خودش درست کرده که زمینمون را مثلاً خریده و انگاری تو دادگستری هم آشنا جور کرده یا پول داده که جعلی بودن قولنامه اش پیگیری نشود و پرونده ما به سرانجام نرسد تو رو خدا اگه وکیل عالی و کاربلد و پارتی دار و آشنا داشته باشه تو دادگاه معرفی کنید تا حق پایمال نشود و یه کلاهبردار با پارتی و رشوه دادن مال مردم را بالا نکشد
عزیزم این پارتیها زیاد شدن و همه بدون پارتیها گرفتار امیدوارم خدا کمکتون کنه
اگه فال می خواید به شماره وایبر یا واتس اپ.09216082603. وتلگرام پیام بدین برای. فال برای زمان ازدواج بسته بودن بخت و مشخصات همسر آینده و شغل و وضعیت مالی آینده و.. وبچه دار شدن و جنسیتش واینکه چندتا بچه توی طالعتون هست و مشکلات زندگی و... فقط پیام بدین زنگ نزنید چون این شماره روی لپ تاپ نصبه با سپاس. برای تماس تلفنی به شماره تلفن 09211875390 تماس بگیرید فقط برای فال کامل

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نازگل جون خلاصه میگم اگه کافی نبود و متوجه نشدید مفصل تر و با جزییات خواهم گفت آقایی کلاهبردار دور زمینمون دیوار کشیده و یک قولنامه جعلی درست کرده و امضا صاحب زمین را جعل زده و چند تا هم شاهد دروغی پای این قولنامه جعلی و ساختگیش را امضا زدند و این قولنامه ساختگی خودش را روی پرونده حقوقی قلع قمع ما گذاشته بعدش که ما رفتیم شکایت کیفری در مورد جعل قولنامه زدیم دوباره رفته یکی از برگهای پرونده ما را که صاحب زمین امضا کرده بود را برداشته یعنی برگ از پرونده برداشته ( و نوشته های این کاغذ را بریده و از قسمت سفید این کاغذ که امضای صاحب زمین را داشته به این گونه سوء استفاده کرده ) که رفته توش رضایتنامه نوشته ؛ حالا باز ما در مورد جعل دومش لایحه گذاشتیم که این رضایتنامه جعلی بررسی شود بازپرس پرونده می گه من دلم نمی خواد این بررسی بشه !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ خیلی خلاصه گفتم وگرنه پرونده اش بسیار سنگینه و جزییات فراوانی دارد که باید به آنها دقت کرد و از آنها بتوان استفاده کرد
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز