2777
2789
عنوان

حاضرید طلاق بگیرید و تا آخر عمرتون تنها زندگی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 37 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تنهایی خیلی سخته ..بعضی موقع ها آدم کم میاره دوست داره یه مرد باشه برای خیلی کارها بهش تکیه کنه ...خیلی وقت ها شوهرم چند روز رفته مأموریت قدرش رو دونستم و جودش تو خونه دلگرمیه

۲سال پیش همین قصدو داشتم اقدامم کردم 

ولی خب شوهرم ک دید قصدم جدیه خیلی خودشو تغییر داد التماسم کرد برگردم یه فرصت دیگه بدم خوب نبود جداشم 

خداروشکر الان بعد دوسال واقعا از زندگی باهاش راضیم 

خداروشکر میکنم ک خواهرم بهم جرئت داد ک جدا شم همون یه تلنگر برا شوهرم بشه و بیشتر شکر میکنم ک بهش فرصت دوباره دادم 

بد کدومه؟

اگه برامن باشه متاهلی دیگه هر کسی شرایطش فرق می‌کنه اگه قصدت طلاق ببین اوضاع از اینی که هست بهتر میشه یانه هیچ وقت هیجانی تصمیم نگیر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
۲سال پیش همین قصدو داشتم اقدامم کردم  ولی خب شوهرم ک دید قصدم جدیه خیلی خودشو تغییر داد التماس ...

خدارو شکر

ولی من یه عادت بدی دارم چیزی که از چشمم بیافته دیگه نمی تونم دوباره مثل قبل باهاش رفتار کنم

با اینکه نه مجردی درست درمونی داشتم نه متاهلی

ولی با این حال اصلا راضی نیستم تنها زندگی کنم 

تنها باشی هرچقدرهم دوروبرت شلوغ باشه بازم دلت میخوادیه  جنس مخالف تو زندگیت باشه وبهش تکیه کنی به یه مرد 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یکی از فانتزی های منه 

طلاق بگیرمو تنها زندگی کنم ن باخانواده ای ک بدتر از شوهرم

کار کنمو کلی دوست خوب داشته باشم

هرجور دوست داشته باشم بگردم بخرمو لذت ببرم

ولی درحد فانتزی میمونه هیچوقت  عملی نمیشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``