2777
2789
عنوان

کتاب نور در تاریکی حامد طهماسبی

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 20 پست
برای خرید کتابش فقط باید استوری هاشو پیگیری کنی،اعلام می‌کنه کی چاپ داره. اون موقع بخری. چون چاپش م ...

سلام عزیزم من این کتاب و از پیجش می‌خوام بخرم، گفتم قبلش بپرسم ببینم تاثیری تو زندگیتون داشته؟ 

همون مطالبی ک تو برنامه زندگی پس از زندگی گفته یا نه مطالب بیشتری داره؟

نسخه چاپیشو بلاخره خریدم

سلام عزیزم من این کتاب و از پیجش می‌خوام بخرم، گفتم قبلش بپرسم ببینم ارزش خریدن داره؟ ینی تاثیری تو زندگیتون داشته؟ 

همون مطالبی ک تو برنامه زندگی پس از زندگی گفته یا نه مطالب بیشتری داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من این کتاب و از پیجش می‌خوام بخرم، گفتم قبلش بپرسم ببینم ارزش خریدن داره؟ ینی تاثیری تو ...

سلام، به نظرم کتاب خوبیه ارزش خریدن و هر از چندگاهی خوندنش داره، مطالبش کتاب بیشتر از برنامه بود البته من هر دو قسمت برنامه رو ندیدم فقط یه قسمتش دیدم

سلام عزیزم من این کتاب و از پیجش می‌خوام بخرم، گفتم قبلش بپرسم ببینم ارزش خریدن داره؟ ینی تاثیری تو ...

خیلی خیلی تاثیر گذاشت، مخصوصا همون اوایل. الان که یکم کمرنگ شده میخام دوباره بخونم 

کاش میتونستی مرتب از صفحاتش عکس بگیری pdfکنی برامون من پولش نداشتم ازش بخرم میدیدم از پیجش هی استوری ...

شما پی دی اف گیرت اومد منم دوست دارم این کتابو داشته باشم اما پول ندارم