2777
2789
عنوان

در چه حالییددد👋🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 43 پست
توی تک‌تک اعضای بدنم عروسیه😂 از دیروز منتظر نمره امتحان دانشگاهم بودم امروز تا چشم باز کردم دیدم ا ...

🤣🤣👋🏻👋🏻منممم 

عاقا روز امتحان مصادف شد با قرار اول بعد سرجلسهههه اصلا نمیتونستم تمرکز کننمم سوالارو بخونم همینجوری زدممم الان رفتم دیدم ۱۲ شدم 🤣🤣🤣خوشحالم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از ازدواج قبلیمه پیش باباشه

🥺عزیزم اصلا راه نداره ک ببینیش ؟

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
عمم یه مدت باشگاه نرفت بیشتر شکم کرد

خوب چون باشگاه خیلی خوب میسوزونه.....چرا نرفت خوبه که

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
🤣🤣👋🏻👋🏻منممم  عاقا روز امتحان مصادف شد با قرار اول بعد سرجلسهههه اصلا نمیتونستم تمرکز کنن ...

من دوتا امتحانم پشت سر هم بود

اصلا امیدی نداشتم چون هردوتاشم خیلی سخت بود

نمره منم فقط یه نمره از پاس بالاتره

ولی عجیب خوشحالم

چقدر میچسبه اینجوری آدم پاس میشه

خب من بابچه ۸ماهه نمیتونم برم تازه کسی نیست بچرو پیشش بزارم غریبم

۸ ماه خیلی کوچیکه......ولی تو باشگاه ما بچه هاشونم میارن ۲ ساله دیدم ولی ۸ ماه خیلی کوچیکه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
کاربر محترم لی مین  هو  😂از دیروز ک تاپیک زدم  تو ذهنمههه لی مین هو ک بوود و چ کرد

بازیگر مدل و خواننده کره ای 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
بازیگر مدل و خواننده کره ای 

ن من تورو میگم🤣🤣بچها تورو میگفتن

ن من تورو میگم🤣🤣بچها تورو میگفتن

درمورد من می‌پرسیدن؟ چرا؟ 😁

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
درمورد من می‌پرسیدن؟ چرا؟ 😁

ن ی تاپیک زدم کدوم کاربر یادتونه😂😐💋تورو خیلیا گفتن