2777
2789
عنوان

در چه حالییددد👋🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسته ام خیلییییی😂ولی نیشم بازه.میخوام بخوابم 

😆😍نیش منم بازه

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
بچه ها ازدست شکم وپهلوهام خسته شدم یه فیلمم دیدم از پیکر تراشی حالم بد شد عمرا بتونم به عمل فکرکنم

شدیدا به باشگاه اعتقاد دارم....یه دختره روز اول اومده بود لخت شده بود لباس عوض کنه گفتم وااااای این چقدر شکم پهلو داره.....الان همش آب شده....بش گفتم روز اول در موردت اینجوری گفتم  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
گوشی گرفتم دستم  نت حروم میکنم 😂😂😂😂

😆🤝🏻

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
بچه ها ازدست شکم وپهلوهام خسته شدم یه فیلمم دیدم از پیکر تراشی حالم بد شد عمرا بتونم به عمل فکرکنم

رژیم بگیر پیاده روی کن 

من از ابان تاالان ۸ کیلو تقریبا کم کردم از ۸۱ رسیدم ب ۷۳ 

توی تک‌تک اعضای بدنم عروسیه😂

از دیروز منتظر نمره امتحان دانشگاهم بودم امروز تا چشم باز کردم دیدم اومده

هیچی دیگه

پاس شدم و خوشحال 

هر چند دقیقه میرم بازم نگاش میکنم مطمئن میشم پاسه

خوشحالیم ادامه پیدا میکنه

چمیدونم دلم واسش یه ذره شده چاره ای هم ندارم

چرا مگ پیشت نیست؟