2777
2789
عنوان

دلم بچه می خواد

189 بازدید | 12 پست

یه دختر هفت ساله دارم خیلی دلم بچه می خواد ولی مشکلات مالی نمیاره اقدام کنم 

شوهرم میگه از بچه متنفرم دیگه نمی خوامت می دونم به خاطر مشکلات مالی میگه وگرنه هر جا بریم بچه می بیمه می چسبه‌ بهش هی باهاش بازی می کنه چی میشد خدا یه نظری به ما می کرد چی از این دنیای بزرگش کم میشه اگه به ما کمک کنه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس این کارتن خوابا و اونایی که تا کمر توی سطل زباله فرو میرن حتما دندون ندارن!!!

حرفی ندارم

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
هرکی دندون بده نونم میده امیدت بخدا باشه

می دونی من همسرم خیلی خیلی زحمت می کشه شاید فکر کنید دارم الکی می گم ولی ما تو روستا زندگی می کنیم و همه کارا سنگین و سخته ولی شوهر من همیشه مشغول کاره اصلا استراحت ندارن هی پیش خودم میگم این عدالت نیست با این همه زحمت بازم وضعمون این طور باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفاً بچه نیار چون شرایطشو نداری 

نمیارم 

چون شرایطشو ندارم

چون یکی دارم و از نیاز ها و هزینه های بچه اطلاع دارم

ولی دلم گرفته از خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می دونی من همسرم خیلی خیلی زحمت می کشه شاید فکر کنید دارم الکی می گم ولی ما تو روستا زندگی می کنیم و ...

همه همینن همینو میخان شوهر منم دوشیفت سر کاره ولی واقعا نمیرسیم ..ما که دومی رو اوردیم بشه یه سال و نیمش میرم سر کار و گرنه 

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
پس این کارتن خوابا و اونایی که تا کمر توی سطل زباله فرو میرن حتما دندون ندارن!!!

کارتن خواب ها بخاطر بی‌خیالی آدمهای پولدار به این روز میفتن، همون خدایی که نون میده نون یه سری ها رو تو جیب یه عده دیگه قرار داده