2777
2789
عنوان

وقتی خدا بخواد

1009 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

میخوام یه اتفاقی تو زندگیم تعریف کنم که ثابت میکنه خواست و اراده خدا چطور اختیار ما رو محدود میکنه گاهی

من آذر ۹۹ وقتی که بچه اولم ۱۴ ماهش بود در حالی که پیشگیری با کا.ندوم داشتم و خیالم کامل راحت بود بعد از ۶ روز تاخیری فهمیدم باردارم اون روزی که به خواهرم غر زدم نمیدونم چرا پریود نمیشم و خواهرم گفت نکنه بارداری و یه ترس تو دلم انداخت یادم نمیره

سریع رفتم بی بی چک گرفتم و تو وسری از ثانیه مثبت شد معنی دنیارو سرم خراب شر رو واضح فهمیدم از ترس و وحشت صداهای عجیبی تو گوشم حس میکردم سرم گیج میرفت دهنم خشک شده بود

یکساعت بی صدا یه گوشه نشستم و اشک ریختم باورم نمیشد و تازه تازه داشتم میفهمیدم من تو همین هفته دوبار عکس دندون انداختم دوبار مورفین تزریق کردم چند بار بی حسی زدن برام فقط و فقط میخواستم سقط کنم و به هیچی فکر نمیکردم

عزیزان مایلم با جزئیات توضیح بدم اگه کاری دارین یا حوصله ندارین با احترام ازتون میخوام تاپیک رو ترک کنین

منو صدام کن بیام بقیشو بخونم یادت نره ها مرسی.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به همسرم زنگ زدم و با هق هق براش توضبح دادم گفت خودشو سریع میرسونه

تو اون تایمی که منتظرش بودم نی نی سایت رو زیر و رو کردم برای داروی سقط و با دوست وبلاگی که به تازگی سقط کرده صحبت کردم و ازش خواستم بگه چیکار کنم 

همسرم اومد و بعد از کلی دلداری گفت ۷۰ درصد تصمیم با توئه و ۴۰ درصد با من چون بیشتر زحمات بچه با توئه اما من به سهم خودم راضی نیستم سقط کنی

تصمیم این شد سقط کنیم و به هیچکس هم نگیم من با یکی تو نی نی سایت حرف زدم که تبلیغ داده بود و قرار شد قرص سایتوتک آمریکایی اصل با هزینه نهصد تومن برام بفرسته اما قبلش باید سونو میدادم و ثابت میشد بارداری خارج از رحم نیست با حساب خودم نزدیک ۶ هفته بودم و قرار شد دو هفته صبر کنم سونو بدم و تموم بشه

تو اون دو هفته فقط به مامانم گفتم تصمیمم رو هم گفتم. مامانم خیلی تند برخورد کرد و میخواستی مراقب باشی و حالا که نبودی من تو قتلت مشارکت نمیکنم و به من ربطی نداره فقط وقت استفاده از قرص بچتو بذار پیشم که نترسه

منم سد هشت هفته رفتم سونو 

دکتر معاینه کرد گفت ساک هشت هفته و سه روزه بزرگه ولی فتال پل وجود نداره و این یعنی بارداری شما پوچه اکه فتال پل بود ولی قلب نداشت امید به تشکیل بود اما الان متاسفانه بعید میدونم پرسید سابقه بارداری پوچ دارم یا نه و من گفتم نه

راستش خیلی خوشحال شدم که بی دردسر و عذاب وجدان قراره سقط کنم بهم گفت یه هفته دیگه سونو رو تکرار کنم و با دو تا سونو برم که بهم داروی سقط بدن و کورتاژ کنم تو همون روزا هم قرصم رسید 

دندونم پانسمان شده بود و نیاز به پر کردن داشت بدون اینکه به دکتر بگم باردارم با این شرایط رفتم ادامه کار دندونمو کردم چون بارداریم پوچ بود

بعد از یک هفته یعنی ۸ هفته و چند روز رفتم تکرار سونو و یهو صدای قلب جنین تو اتاق پخش شد با وحشت به دکتر نگاه کردم گفتم ساک خالی نیست؟ دکتر که منو یادش نبود گفت چرا خالی باشه؟

گفتم شما گفتین بارداری پوچه گفتین فتال پل نیست گفتین این سونو رو بدم برای علوم پزشکی که بهم داروی سقط بدن

گعت من گفتم ولی خدا گفته نه بذار این بارداری سالم باشه برو خدارو شکر کن

حال منو فقط خودم میفهمیدم نزدیک بود تو خیابون تصادف کنم 

بهم زنگ زد شوهرم و ماجرارو گفتم گفت حالا گریه نداره تو که دارو داری سقط میکنی

رعتم خونه و بچم رو بغل کردم و زار میزدم مامانم گفت تو باید ب اش خوشحال باشی که میخواد صاحب خواخپهر یا برادر بشه گفتم نه من که سقط میکنم اگه بلایی سرش بیاد بچه رو چیکار کنین بی مادر

خلاصه که رفتیم خونه و رفتار همسرم باهام خیلی سرد بود بهش گفتم چیزی شده گفت نه پیگیر نشدم و بچمو خوابوندم و رفتم که بخوابم آروم گفت من راضی نیستم سقط کنی این بچه هدیه خداس و یه این قلب نداشتنا فرصت خدا بهش بوده که تو از بین نبریش

من نمبخوام بعدها حسرت داشتنشو بخورم میدونم خیلی سخته ولی سعی میکنم با وجود دیر اومدنم تو اون تایمی که خونم کمکت کنم(نکرددددد آفا نکرد دروغ گفت😁)

خلاصه که اون شب من دلم نرم شد و راضی شدم بچه بمونه