2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

193 بازدید | 6 پست

سلام خانمها من چند روزه کیت مکس 14 استفاده میکنم بترتیب اینطوری شده.من این ماه چون متفورمین لتروزول خوردم دکتر بهم داده سه روز فقط پریود شدم قبلاً 7روز میشدم.عکسشم می‌زارم ببینید الان تخمک گذاریمه،یعنی برم اقدام؟روز 11پرودی دو خط شده.دوره ام 29روزه شده.

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

آره فکر کنم 

ولی کلا کیت باید یه سه ماهی استفاده کنی تا دستت بیاد قشنگ 

ان شاالله باردار بشی گلم 

این مطالب بخون برای زود باردار شدن و تقویت تخمک واسپرم و زیبایی و هوش و اخلاق و خوش روزی بودن بچه داره 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برای جنسیت از کیت استفاده میکنی این مطالبم بخون 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من شنیدم موقعی که محرک بگیری کیت درست کار نمیکنه وقتی دکتر محرک میده بهت سونو هم مینویسه بسته ب ...

نه دکتر برام سونو ننوشته فقط گفت بعد روز دهم یک روز درمیان برو اقدام که من چون زود تموم شدم زودتر رفتم اقدام ولی یکروز درمیان.خودم میتونم برم سونو؟ولی من دختر دارم پسر می‌خوام.

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
نه دکتر برام سونو ننوشته فقط گفت بعد روز دهم یک روز درمیان برو اقدام که من چون زود تموم شدم زودتر رف ...

آره میتونی بری سونو خودت بگو سایز فولیکول البته وسطسیکل باید بری مثلا ۲۸ روزه ای ۱۴ برو حالا چون محرک زدی ۱۱ ۱۲ برو 

ب دکترتم میگفتی برا تعیین جنسیت دیگه میگفت کی اقدام کنی ان شاءا.. پسر دارم بشی بسلامتی

آره میتونی بری سونو خودت بگو سایز فولیکول البته وسطسیکل باید بری مثلا ۲۸ روزه ای ۱۴ برو حالا چون محر ...

انشالله ممنون عزیزم ازراهنماییت🙏🌹🌹🌹