2777
2789
عنوان

عمل آی یو آی

816 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقت بخیر 

ببخشین من سه تا سقط داشتم آزمایشاتمم تا اینجا سالمه عکس رنگی کاریوتایپ هم سالم بودن فقط لوله چپم بسته بود دکتر گف مشکلی نیس فقط یکی از آزمایشاتم مثبت دراومد برام آسپرین نوشته دارم مصرف میکنم نه تیروئید دارم نه تنبلی تخمدان سابقه نازایی هم ندارم تو این مدت فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره و عمل کرده ولی الانم دکتر میگه کم تحرک اسپرمَش و کمه برا منم قرص فرتیل اید نوشته دارم مصرف میکنم روز دوم پریودی باید برم آی یو آی کنم تایپک های دوستان و خوندم نگرانم یعنی میشه به نتیحه میرسم احتمال باردار شدنم چقدر کسی همچین سابقه ایی داشته اگه باردار بشم دیگه سقط نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روز ۲ ک نمیشه iui کرد!! روز ۱۲ میری سونو فولی خوب داشته باشی از همسرت نمونه میگیرن خوباشو ک جدا کرد ...

گفته روز دوم برم برا سونو من یه بارم پیش همین دکتر روز سوم رفتم فقط گف پنج تا فولیک راست داری پنج تا هم چپ  روز چهاردهم همین پریودیم رفتم سونو گف خوبه تخمکت پر من همدان کلینیک امید میرم

من با ای یوای الان باردارهستم .البته من مشکلات شمارونداشتم .من همسرم تعداداسپرمش کم بود که اونم نه ز ...

خودتون مشکلی نداشتید گلم مبارکتون باشه واسه منم دعا کنید باردار بشم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
من با ای یوای الان باردارهستم .البته من مشکلات شمارونداشتم .من همسرم تعداداسپرمش کم بود که اونم نه ز ...

وااای چقدر خوب مبارکت باشه انشااالله به سلامت به دنیا بیاریش  دعا کن منم دامنم سبز بشه خسته شدم این دکتر و اون دکتر

خودتون مشکلی نداشتید گلم مبارکتون باشه واسه منم دعا کنید باردار بشم 

نه من مشکلی نداشتم .چشم حتما اگرلایق باشم .فقط استرس نداشته باش من کارهای که کردمومیگم انجام بده شایدشماهم نتیجه مثبت بگیرین .اول اینکه استرس سم هست اصلا ازخودت دورکن دوم وقتی ای یوای کردی قبلش سنوانجام میدن که فولی بالغ ببینن داری ببین کدوم سمتت فولی بالغ وبزرگ داره دقتی ای یوای انجام دادی به همون سمت دراز بکش بعدش غذاهای باد دارو قاعده اورنخور اصلا هر روز صبح ام نشاسته با اب مخلوط کن بخوریا فرنی کن سیب زمینی وماکارانی بخور .بعدام استراحت بکن کارسنگین اصلا نکن بعد توخونه اتون درحدیکم قدم زدن قدم بزن که خون تورحم جریان پیدا کنه حتما هم بعداز ای یوای که انجام دادین ازشب قبلش یک شب درمیون نزدیکی کنین شانسش میره بالاتر.انشالله موفق باشین ونتیجه مثبت بده بیایین اینجاخبربدین

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
وااای چقدر خوب مبارکت باشه انشااالله به سلامت به دنیا بیاریش  دعا کن منم دامنم سبز بشه خسته شدم ...

قربونت انشالله دامن شماهم سبز بشه به زودی زود

نه من مشکلی نداشتم .چشم حتما اگرلایق باشم .فقط استرس نداشته باش من کارهای که کردمومیگم انجام بده شای ...

خداروشکر گلم آن شالله ممنونم بابت جوابتون دعام کنید گلم دعای زن حامله میگیره چن ساله منتظرم بخدا انتظار سخته خسته شدم دیگه فقط از خدا خودش معجزه میخام 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
خداروشکر گلم آن شالله ممنونم بابت جوابتون دعام کنید گلم دعای زن حامله میگیره چن ساله منتظرم بخدا انت ...

خواهش میکنم عزیزم .میدونم سخته خودم ۸سال منتظر بودم

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

دوقلو های من ۴سالشونه با آی یو آی .عمل نیس خیلی آسونه

میگن  واسه آی یو آی زن نباید هیچ مشکلی داشته باشه درسته ؟

دوقلو های من ۴سالشونه با آی یو آی .عمل نیس خیلی آسونه

ای جااانم ماشالله جنسیت دوقلوهاتون چیه؟؟؟ تعیین جنسیت هم کردید اون موقع

من میخوام ای یو ای کنم اخر این ماه با تعیین جنسیت البته دوست دارم دوقلو بشه شما چندتا فولیکول داشتید چه اندازه یادتون هست؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله