2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق طلاق با 80 سکه خوبه؟؟ 

نمی‌دونم عزیزم نظر شما و همسرتون و خانواده مهمه. اما شنیدم مهریه بالای ۱۱۴ سکه دیگه نمیزارن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مهریه اصلا ملاک خوشبختی نیست،طرف سراغ دارم مهریش ۸ تا سکه ولی غرق خوشبختی و پول طلاس،یکی ام هست مهریش ۵۰۰ تاعه ولی نون نداره بخوره یه لباسو ده سال میپوشه....اگرم خیلی مهریه دوست داری بگو یه خونه بزنن به نامت.سکه فایده نداره که قانونی سالی یکی یا دوتا بهت میدن و تمون

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
مهریه اصلا ملاک خوشبختی نیست،طرف سراغ دارم مهریش ۸ تا سکه ولی غرق خوشبختی و پول طلاس،یکی ام هست مهری ...

شنیدم سال یه سکه میدن 

واقعیتش من اعتقاد به مهریه ندارم چون حق طلاق با منه ولی میخوام مهریه همینقدر باشه ولی متاسفانه مادرم میگه مهریه ت زیاد باشه ارزشت میره بالا فوقش همین 150 تا 200 تا کافیه 

اخه خداییش ارزش دختر به همین سکه س؟🙂

بستگی داره چقدر مخ پسرو بزنی 😄

اخه وقتی قانون حمایت نمیکنه که بگیریش چه فایده،خیلی زرنگی شوهره پولدار تور کن وگرنه جیب بی پول باشه و هزارتا مهرت کنه به چه دردت میخوره

شنیدم سال یه سکه میدن  واقعیتش من اعتقاد به مهریه ندارم چون حق طلاق یا منه ولی میخوام مهریه هم ...

مهریه فرمالیتس،نه ملاک خوشبختیه نه ارزش دختر...نه میتونی به این مفتیا بگیریش😁ولی ۱۱۴ تا بنظرم نرمال و منطقیه الان با این گرونی بیشتر از اینم نمیکنن

مهریه فرمالیتس،نه ملاک خوشبختیه نه ارزش دختر...نه میتونی به این مفتیا بگیریش😁ولی ۱۱۴ تا بنظرم نرمال ...

آفرین دقیقا 

تنها چیزی ک برام مهمه همسرم کاری باشه و بتونه منو خوشبخت کنه و اینکه از یه جایی شروع کنیم با تلاش خودمون به یه جایی برسیم 

آفرین دقیقا  تنها چیزی ک برام مهمه همسرم کاری باشه و بتونه منو خوشبخت کنه و اینکه از یه جایی ش ...

باریکلا همین مهمه،مهم نی چقدر مهرت کنه مهم اینه برا خوشبختیت چقدر تلاش کنه