2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موزه داره شایدم چند تا قبلن که فقط موزه میدان آستانه کنار حرم بود 

رستورانای خوبی داره 

جای تفریحی و دیدنی آنچنانی فک نکنم داشته باشه شهربازی و بوستان علوی من شنیدم پاساژها و مجتمعهای تفریحی تجاری خوبم داره فقط شنیدم 

کباب ترکی وسط خیابان چهارمردان مال عرباست خیلی وقت پیش من رفتم خیلی خوشمزه بود رستوران مرتضوی و چندین رستوران خوبم داره 

ممنون عزیزم🌹🙏

خواهش میکنم اون اطراف حرم هم دیدنیه من خیلی وقته نرفتم ولی کنار حرم گذرخان بیشتر عربن یه حالت شبیه نجف و کربلاست انگار رفتی اونجا بیشتر خرما و چای عراقی و این جور چیزا 

برید حرم بعد برید موزه بعد از داخل گذر خوان برید خیابان چهارمردان کباب ترکی بزنید به رگ بعد برید  یکم بگردید یکی دو جا هم از بقیه بپرسید بعد برید رستوران مرتضوی دلی از عزا دربیارید بیشتر از این ظرفیت نداره حلیم و سیراب شیردون و حمام سنتی خوبم داره همراه با ماساژ

خوش اومدید 

خانه ملاصدرا درخیابون  عماریاسر رستوران شده سربزنید 

بیت النور  مکان اقامت حضرت معصومه س هست حتمابرید خیلی حس خوبی داره

اطراف قم یه تپه هست قلی دردیش  سمت بقیع من نرفتم اما شنیدم  ازین تور گردشگری هلی قم بپرس  این تپه هفت هزارسال قبل میلاد قدمت داره 

ازسمت میدون مفید ته زنبیل اباد به سمت   شهرک قدس شب برید یه چندتاکوه هست  توشب   جای جالبیه   باغ پرندگان همون سمته برید 

رستوران هم مرتضوی بدک نیست اندازه اسمش که درکرده 

رستوران دیگه خواستی بگومعرفی کنم

رویال پلاس جلوی بوستان علوی من قبلامیرفتم بناباش عالی بود 

تومیدونبستنی  یه رستوران هست  چهارطبقه  تودکورش معلومه اونم بدنیست   بستنی دشت بهشت برو 

اش سیدحسین برو توزنبیل اباد 

یه  اشپزخونه هست توعطاران ترنج اون هم غذاهاش خوبه 

ماندگارسرهنرستان هم قیمه هاش عالیه 

مجموعه تاریخی گنبدسبز خیابون  انقلاباخرش سمت گلزارشهدا 

فلافلی پنگوین اول صفاییه کنارمیدون جانبازان عالیه حتما امتحانش کن 

ازامامزاده هاهم غافل نشو به ادم حس خوبی میدن 

امامزاده شاه ابراهیم ع  توخیابون شاه ابراهیم خیلی قشنگه حیاطش  وارامش بخشه 

امامزاده شاه جعفر ع توهمون خیابون خیلی حاجت میده

امامزاده علی بن جعفرخیلی فضای قشنگی داره گنبدش عالیه تو نزدیگی گنبدسبز  توگلزارشهدا

تیمچه بازارقم هم هست توبازارکهنه    محل فروش فرش حیلی ثدیمیه سربزن من تعریفشو خیلی شنیدم تکی نرو باخانواده برو 

سرمزار دکترقریب برو توشیخون  کنار  حرم باخانواده 

موزه حرم برو 

قبرستان نو برو باحانواده    یه کاظم نامی اونجا خاکه که یه شبه به لطف خدابی سوادبوده حافظقران میشه  فضاش مثل وادی السلام نجف عرفانی طوره