عزیزم اصلا نگران نباش بابای منم سرطان داشت و گفته بودن باید عمل کنه تازه از زیرعمل معلوم نیست دربیاد اگرم دربیاد فلج میشه تازه سرطان ممکنه دوباره عود کنه وتضمینی نیست کلی نذر کردیم براحضرت عباس وامام حسین ع بشین باخدا حرف بزن گریه کن التماس حضرت رقیه وحضرت زهرا حضرت علی وپیامبر ص کن باصدای بلند تو خونه صداشون بزن همشونو صدا بزن بادل شکسته بخواه اگه صلاحه شفا بدن پدربزرگوارتو
من یادمه یکی از النگوهامو فروختم یه کمشو دادم به یه دختر دم بخت یتیم یه کمم دادم حسینیه نیمه ساز شب خواب امام حسین دیدم ازشون خواستم پدرم شفا بدن مادرم کلی ختم ونذر کرده بوددکتر گفت باورم نمیشه معجزه شده بروشهرتون سور بده نیاز عمل نداری حتی یه شیمی درمانی ضعیف شد که موهاش نریخت گوش شیطون کر ۴ساله میگذره خداروشکر حالش خوبه تازه برادرم هم سرطان گرفت بعدش سه تاتوده توبدنش دوسال دکترا تشخیص ندادن کلی پیشرفت کرده بود باکلی التماس گوسفندنذر کردیم مادرم گفت سالی یک بار حقوق بازنشستگی قالی بافیمو نذر حضرت عباس میکنم خودم کلی پیش خدا حرف زدم از امام زمان عج خواستم از شهداوهمه
خداروشکر برادرمم الحمدالله الان حالش بهتره
مهم اینه بخدا ایمان داشته باشی یک درصد شک نداشته باشی یعنی مطمعن باشی کارتو حل میکنا مطمعن باشی کمکت میکنه تنهات نمیزاره فقط بسپار به خودش
راستی صبح ها دم اذان روبه قبله وایسا یاقائم ال محمد ادرکنی بگو بادل شکسته از امام زمان بخواه اون پدر واقعی ماس برامون دعا میکنه گریه میکنه ازش بخواه پدرتو شفا بده کمکتون کنه هرصبح باهاش دردل کن براسلامتیش صلوات یاهرکاری ازدستت برمیاد بکن
یامهدی ادرکنی بگو
صلوات وقران نذرامام جواد ومادربزرگوارشون کن
شهید کردم عرب زاده ومهدی مغفوری براشون صلوات بفرست باهمشون دردل کن
ان شاالله مشکلت حل میشه ایمان داشته باش حل میشه