2777
2789
عنوان

کنکور

262 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر،کسی هست که برای کنکور کلاسای بیرون رو نرفته باشه و از الا استفاده کرده باشه؟نظرتون درباره الا چی هست؟استاداش خوبن؟البته جلال موقاری رو خیلیا میگن خوبه برای زیست ولی بقیه درس ها چطور؟یا کلا انلاین کدوم استاد خوبه برای درس های تخصصی تجربی 

الا خیلی خوبه براهمه 

ریاضی استاد ثابتی و امینی

شیمی دهم و یازدهم استاد گودرزی دوازدهم معینی

فیزیک استاد یاری

من در این قافله تنها تر از آنم که تو می‌پنداری 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الا خیلی خوبه براهمه  ریاضی استاد ثابتی و امینی شیمی دهم و یازدهم استاد گودرزی دوازدهم معینی ...

میخوام ببینم تمام نکات کنکوری رو میگن؟یا فقط وقت تلف کردنه،چون من اهل خرم ابادم اما خیلی از کسایی که قبول میشن توی فامیل یا کلاسای انلاین شهرهای بزرگتر مثه تهران و .. رو دیدن یا  خرم اباد رو نرفتن،یا اگه رفتن مثلا ماله فیزیکش خیلی خوبه اما برای شیمی کسی رو ندیدم بگن،زیست هم هست اما جلال موقاری انگار بهتره 

ولی کلا شهرهای دیگه حس میکنم بهتر باشن که خب ویدیوهاشونم هست 

میخوام ببینم تمام نکات کنکوری رو میگن؟یا فقط وقت تلف کردنه،چون من اهل خرم ابادم اما خیلی از کسایی که ...

البته زیست که حس میکنم همون اقای موقاری خوب باشن،ولی برای فیزیک و ریاضی نمیدونم باید چیکار کنم،بین الا و بیرون موندم کسی هم تجربه نداره ک کمکم کنه،برای شیمی چون الان سال دومم (یازدهمم)فعلا مشکلی نداره و بعید میدونم کلاس دهم و یازدهم نیاز به کلاس رفتن باشه 

اره خوبه ولی اگر پایه هستی ببین کامل 

اکر دوازدهمی فقط مباحثی که مشکل داری ببین چون زمانشون خیلی زیاده 

استاد های ماز هم خوبن اگر بتونی پیدا کنی

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
واقعااا؟چقدر میخوند؟من خیلی ناامیدم :(

ببین رمز موفقیت اینه ب هیچ عنوان و هیچ عنوان  ناامید نشی

باور کن من از همکلاسیام بودن پارسال ک 3 سال مدام میخوندن ولی این قدر مغرور شده بودن و ادعا داشتن ک اخرش گند زدن کنکورشونو

ولی اونایی سرشون ب کار خودشون بود قبول شدن

تو تاجایی ک میکشی بخون

ب این و اونم  کار نداشته باش

ببین رمز موفقیت اینه ب هیچ عنوان و هیچ عنوان  ناامید نشی باور کن من از همکلاسیام بودن پارسال ک ...

اینو خیلی قبول دارم،مشکل من اینه از کجا شروع کنم؟زیست و شیمی رو دوس دارم حس میکنم نیاز به کلاس رفتن نداره همون درسنامه خوده کتابای تست کافیه و بیشتر باید محاسبه قوی شه که زمان کم نیاد برا شیمی ،زیست هم که جلال موقاری الا انگار خیلی خوبه ،برای فیزیک و ریاضی مشکل دارم اصلا خوشم نمیاد از این دوتا درس حالا موندم حضوری کلاس برم یا با الا میشه کامل یادش گرفت 

کلاسای بیرون بخوای همرو بری دو ساعت رفت و برگشت و اماده شدن و.. دو ساعت هم خودش ینی هر کلاسی حدود ۴ ساعت زمان میخواد،هم پولش زیاد میشه هم واسه تایم اذیت میشی هم ذهنت خسته میشه،میخوام کلاس الکی نرم  مگر اینکه نیاز باشه خودم حس میکنم واسه زیست که آلا خوبه شیمی هم اقاجانی رو گفتن ،میمونه ریاضی و فیزیک که برم کلاس بهتره فک کنم 

سلام عزیزم من مشاورم و سوالات بچه ها رو توی کانالم جواب میدم

خوشحال میشم عضو کانالم بشی و سوالاتت رو رایگان بپرسی..لینک در امضام و تاپیک اولم

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده