2777
2789
منم هنوز دنبال کاپشنم😂

منم 

میخام تو آف زمستونی برای بچه هام کاپشن و پالتو بخرم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیک رو زود زدی

الان بازار تاپیک روز مادر چی بخرم ؟ بعدش روز زن چی گرفتین برا من هیچی نخریده   

بعد روز مرد چی میخرین 

بعد ولنتاین 

بعدش خانه تکانی و خریئ عید   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

پارسال مانتودوختم ازخیاطی منتقل شدکمد اینقدرگندزده بودتوپارچه امسال چندروزقبل گفتم برم بدوزم همسرم گفت اگرمثل پارسال میدوزی ندوز برجامانده بخر   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما یک روز مونده به عید  فشنگ یادمه دوساعت مونده بود به عید بابام با سرعت از کنار پاساژ ها رد م ...

بابای منه  

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم هنوز دنبال کاپشنم😂

خوبه تنها نیستم🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخه لباسی که مدنظرمه ۳۰۰تومن لباس پسرم انتخاب کردم ۳۰۰تومن بعدیهوفشارمیاددوست ندارم بگیرم اونطوری

اره بخدا بگیر همین ۳۰۰ دم عید میشه ۶۰۰ ۷۰۰ تومن

خودمم به هشت ساله به شوهرم میگم زود بریم خرید که به شلوغی و گرونی عید برنخوریم  ولی هرسال یا پولمون ته میکشید نزدیک عید میومد دستمون یا سرش شلوغ میشد اخرش هم دم عید خرید میکنیم😐

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

لباس که نگرفتین لااقل بگیدناهارچی دارید خخخخ یا اونم زوده

اونم نمیدونم شاید استامبولی بذارم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بروباباولنتاین مال غربی هاس بعدم نزدیک عیدقیمتامیره بالا اگه یکی رودارین سریع بگید پول بده اونم بده ...

متاسفانه پول نداریم ولی الان خریدکنیم بهتره.

سرکارم پسرم ۲سالشه گفته برام اسباب بازی بگیر تو فکرشم ببینم چی بگیرم براش

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
این تاپیک رو زود زدی  الان بازار تاپیک روز مادر چی بخرم ؟ بعدش روز زن چی گرفتین برا من هیچی نخ ...

اووه اون مال پولداراست که همون موقع چندملیون خریدمیکنن نه ماهاکه ازالان بایدجمع کنیم

اووه اون مال پولداراست که همون موقع چندملیون خریدمیکنن نه ماهاکه ازالان بایدجمع کنیم

من اخر تابستون یه مانتو گرفتم گذاشتم واسه عید یه کیف هم میخواستم یه ماه پیش گرفتیم زیاد در گیر خرید عید نیستم میریم مسافارت اونجا خرید میکنم عموما فقط مانتو رو اول تابستون و تو بهار میگیرم چند بار برا عید گرفتم پشیمون شدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................