2777
2789

ما یک روز مونده به عید 

فشنگ یادمه دوساعت مونده بود به عید بابام با سرعت از کنار پاساژ ها رد میشه شاید یکیش باز باشه برای داداشم لباس بگیریم😬🔪😓😂😂😂😂😂😂😂😂

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
بروباباولنتاین مال غربی هاس بعدم نزدیک عیدقیمتامیره بالا اگه یکی رودارین سریع بگید پول بده اونم بده ...

خب آخه هنوز مشخص نیست عید چی قراره بیاد تو بازار. از کجا بخریم خب. فعلا پالتو و هودی تو بازاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر به من باشه که نه ولنتاین برام مهمه نه عید نه یلدا

حتی شبِ تولدم ، اما خب خیلی ها دوست دارن و براش برنامه میریزن 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اگر به من باشه که نه ولنتاین برام مهمه نه عید نه یلدا حتی شبِ تولدم ، اما خب خیلی ها دوست دارن و بر ...

چثدز مثل منی. منم هیچ چیز برام مهم نیست و ذوق ندارم. آیا عادی هستیم؟؟؟؟؟؟

اگر به من باشه که نه ولنتاین برام مهمه نه عید نه یلدا حتی شبِ تولدم ، اما خب خیلی ها دوست دارن و بر ...

منم قبلنا مهم نبود واسم و زیاد به خودم نمیرسیدم بعد میرفتم تو جمع همه نو نوارشده بودن به غیر من دلم میخاست گریه کنم بعدش دیگه همه چی واسم مهم شد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

چثدز مثل منی. منم هیچ چیز برام مهم نیست و ذوق ندارم. آیا عادی هستیم؟؟؟؟؟؟

والا بقیه رو نمیدونم اما خودم هیچ علاقه و انگیزه ای برای زندگی ندارم ، اگر پدر مادرم نبودن خیلی وقت پیش خلاص میکردم خودمو . تو زندگی انگیزه داشتن و دل خوشی داشتن خیلی مهمه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم قبلنا مهم نبود واسم و زیاد به خودم نمیرسیدم بعد میرفتم تو جمع همه نو نوارشده بودن به غیر من دلم ...

همه چی انگیزه میخواد ، الان شما هم این موضوع برات انگیزه شده بوده که به خودت برسی