2777
2789
من بیشتر ب مامانم کمک میکنم و بیشتر بهش محبت میکنم وقتی مریض میشه من انگار میشم خانم خونه ولی نمیدون ...

به مامانت احساست و بگو تا از ناراحتی  در بیای ولی  ب این شیوه  که میگم.

بگو مامان من ازت ناراحتم.

مامانت میگه چرا؟ 

بعد از احساست بگو: بگو احساس میکنم بهم توجه نمیکنی و همه ش ب اون خواهرم توجه داری ، باهام بد حرف زدی اون دفعه گریه کردم. 

بعد مامانت برات توضیح میده. 

بعد آخرش بگو : مامان لطفا باهام محترمانه رفتار کن من توی سن حساسی ام ب توجهت احتیاج دارم

ب ترتیب ک گفتم حتما بگو ‌

ی دفعه نری از احساست بگی، اول بگو ناراحتم ازت.

با لحن مودبانه و تو چشاش نگاه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم کسی بهم اهمیت نمیده🥲 ی روز خونه مامان‌بزرگ پدریم بودیم موهای من و دختر عموم باز بود مام ...

خودتو دوست داشته باش

این بالاترین قدرت واس هر انسانه 

اگه‌خودتو دوس داشته باشی دیگ نیاز به توجه و‌محبت کسی نداری 

تو‌چیزی کم نداری ، این دیگرانن که کم و‌کاستی دارن 

این مادربزرگت بوده ک رفتارش اشتباه بودت‌و‌گرن ت نقصی نداری عزیزم 

نزار کسی ناراحتت کنه و ارزشت رو بدون ک‌چقد بالاس 

به مامانت احساست و بگو تا از ناراحتی  در بیای ولی  ب این شیوه  که میگم. بگو مامان من ...

بهترين راه حل ك منم ميتونم بهت بدم همينه برو امتحان كن ببين چي ميشه و اصلا غصه نخور چون تو سن بلوغي هم عصبي ميشه هم جوش درمياري 

فقط میدونم کسی بهم اهمیت نمیده🥲 ی روز خونه مامان‌بزرگ پدریم بودیم موهای من و دختر عموم باز بود مام ...

شاید رفتارای خودت طوری هستن که دیگران بهت اینجوری رفتار میکنن. 

خودسازی کن  تا نوجوانی  ،برو مشاوره معتبر و بگو میخوام کلاس ابراز وجود برم..اونجا بهت رفتار یاد میدن.

تو رفتارات مسکل دارن یعنی ب دیگران اجازه میدی بهت بی احترامی کنن.

اگر توی این سن بری یاد بگیری زندگی رو بردی،مگرنه شوهر  آینده ات هم بدتر رفتار میکنه