2777
2789
ارع ۱۵ سالمه

هیچ مادری نیس که بچشو دوس نداشته باشه خوشگلم 

مامان توهم حتما دوست داره ، کم توجهیش شاید دلایل دیگه ای داره 

گفتی خواهرت نامزد کرده پس الان دوران حساسیه و مادرت نگرانه واس همین بیشتر ب فکر خواهرته 

دراینده ایشالا اگ توهم عروس شی حتما نگرانت میشه و سعی میکنه بهت نزدیک باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم‌نامزد کرده بعد مامانم هی میخواد پیاماشونو بخونه بعد ب خوارم میگه بره کنارش بخوابه بعد من هی م ...

شاید میخواد تو احساسی نشی، مثلا نری  با ی پسر.

ناراحت نشو ازش. مامانت منظوری نداره

تاپیک قبلیتو خوندم..دقیقا پدر مادر منم چون بچه اولشون دختر بود منو اوردن ک پسر داشته باشن😊

ک متاسفانه از نظرشون،من دختر شدم...

چی بگم اخه💔

ولی دوسمون دارن...

نمیتونن کمبودمونو ببینن بهت قول میدم

فقط میدونم کسی بهم اهمیت نمیده🥲

ی روز خونه مامان‌بزرگ پدریم بودیم موهای من و دختر عموم باز بود مامانبزرگم ب من گفت موهاتو ببند من خوشم نمیادو از این حرفا بعد ب دختر عموم هیچی نگفت بعد با پسر عموم داشتیم شیطونی میکردیم مامانبزرگم اعصابش خورد شد گفت بیا بشین گفتم اون داره سر و صدا میکنه بزار حداقل درو باز کنم گفت تو بیا شین انقدر نارحت شدم ک نگو بعد یبار اومدم از یخچال بستنی بر دارم گفت نمیخواد بخوری ناهار بخور گفتم ناهار میخورم بزار اینم بخورم گفت ن ناهار نمیحوری مامانم گفت من بودم دیگع دست ب اون بستنی نمیزدم🙂🙂🙂

فقط میدونم کسی بهم اهمیت نمیده🥲 ی روز خونه مامان‌بزرگ پدریم بودیم موهای من و دختر عموم باز بود مام ...

قربونت بشم من میفهمم چی میگی،ولی بیا قبول کنیم سنشون رفته بالا دارن پیر میشن اعصاب مصاب ندارن واقعنم فک نکن ک فقط تو خانواده تو اینجوریه همجا هس،اوناییم ک خوشیشونو داد میزنن مطمين باش عین ... دروغ میگن

قربونت بشم من میفهمم چی میگی،ولی بیا قبول کنیم سنشون رفته بالا دارن پیر میشن اعصاب مصاب ندارن واقعنم ...

نمیدونم بخدا پس این رفتارشونو چرا سعی نمیکنن کمتر کنن اخع ماهم قلب داریم