هرچی پیادهروی میکنم نمیاد پایین ،،،، چند بار انجام دادی؟بعد از چقد بچت اومد؟
مال من یک هفته مونده به زایمان بچه اومد پایین یعنی کامل از رو شکمم مشخص بود که اومده پایین ها بعد تو خونه هی آروم آروم راه برو واسه خودت من بیرون نمیتونستم برم چون همسرم صبح میرفت شب میومد تنهایی هم نمیشد برم ولی هی تو خونه اونم کم کم ها یکم راه میرفتم یکم مینشستم بعد آروم آروم خودش یه هفته اینا بود که مونده بود زایمان خودش اومد پایین که مادر شوهرم گفت کم مونده واسه زایمان چون شکمت اومده پایین
و خدا خواست که یک عمر نبیند یعقوب...شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؛خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من!!ورنه این دنیا که ما دیدیم،خندیدن نداشت..!
ولی موقعش که بشه خودش میاد پایین خب با دکترت هم صحبت کن خودت هیچ کاری انجام نده اولین کار با دکترت حرف بزن اون خودش میگه که چکار کنی و اینکه انشلاه به سلامتی بارتو بزاری زمین
مبارکت باشه گلم
و خدا خواست که یک عمر نبیند یعقوب...شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؛خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من!!ورنه این دنیا که ما دیدیم،خندیدن نداشت..!
امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و خاطره خوبی بشه برات 🥺
زایمان کردی تاپیک زدی تگم کن
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید