2777
2789
عنوان

اسمش روشن فکریه یا واقع بینی؟؟؟؟

634 بازدید | 49 پست

شوهرم یه دختر عمه داره که یک ساله مهاجرت کرده آلمان هفته پیش اومد ایران یه پسر ۱۰ساله و خیلی لوسه باید حتما به حرفاش گوش کنی همه جمع شده بودیم که بعد از یکسال ببینیمشون که پسره تو جمع شروع کرد از مدرسشون تو آلمان گفتن که خاله تو مدرسه بهمون گفتن دخترا ۱۰سالگی دچار خونریزی میشن از جلوشون و از زایمان طبیعی و سزارین گفت یعنی تو جمع من آب شدم اینم ول کن نبود می‌گفت اسم پوشک که خانما برای خونریزی می‌ذارند چیه و خلاصه دختر منم ۷سالشه همه را شنید پسره به دخترم می‌گفت تو خونریزی نداری دخترم هی می‌گفت مامان این چی میگه منم هی بحثو عوض میکردم پسره می‌گفت جواب منو بده خلاصه حالا هی دخترم میگه مامان جریان خونریزی چیه منم میپیچونم که بعداً میگم اما ول کن نیست آخه ۷سال خیلی زوده بخوام اینا رو براش بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اشتباهی نکن 

بگو

همیشه ممنونم از مادرم که تو سن مناسب این مسائل و‌ همچین موضوعاتی مثل نقاط شخصی بدن و... رو کامل بهم یاد داد

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

کار اشتباهی بود موندن تو جمعشون دفه بعدم ب خانوادش بگین ک فرهنگا متفاوته و اکیدا نزارین بچتون دور و برش بره 

الانم ی قصه یا یچیز سرهم کنین بچه کنجکاویش برطرف شه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم آگاه سازیه و من بشدت معتقدم بجه باید از کودکی اگاه بشه تا در سنین نوجوانی مثل ببخشید گاو برخورد نکنه

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈