پااااانی مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 804 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 81 پست پوست شیرو دیدین ؟ب نظرتون زیر سر کیه ؟من نمیدونم با اینکه اعتراف نریمان دیدمچرا باز ب این پروانه شک دارمنمیدونم چمه😶 1401/10/15 | 02:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8242 قسمت جدیدشو دیدی😍زنده س اره ،آقا من هنوز شکم پا برجاست فک کنم کار شوهر لیلاس 😁 لیلام از خونه بیرون کرد طلاق داد بره به کاراش برسه کسی نباشه بپرسه کجایی ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم
پااااانی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 804 اره ،آقا من هنوز شکم پا برجاست فک کنم کار شوهر لیلاس 😁 لیلام از خونه بیرون کرد طلاق داد بره به کارا ... نه دیگهپروانه ک فک کنم سل یا سرطان ریه ای چیزی دارهسرفه میکنه خون میاره. لیلا میگفت دوستم نداری اگه عقدم نکنی خونه ندارم میوفتم تو کوچه خیابونخونه رو کرده ب اسمش ک بعد مرگش اواره نشهعقدشم نکرد ک اسم شوهر الکی نیاد تو شناسنامه ش دوباره
پااااانی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 804 سلام وای اره دیدی زنده بود کار رضا هم نیست 🤣🤣🤣 خدا میدونه چی به چیه خیلی پیچیده شد من همش خدا خدا میکردم بلایی سر پسره نیادگفتم الان صمد دستش باز میکنه پسره رو میکشه در میره
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8242 نه دیگه پروانه ک فک کنم سل یا سرطان ریه ای چیزی داره سرفه میکنه خون میاره. لیلا میگفت دوستم نداری ... پروانه رو نمیگم که من از اولم به رضا شک نداشتم ، لیلا مادر ساحله میگم کار شوهرشه ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم
پااااانی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 804 @elhamr یهو یادم ب پوست شیر افتادتهش اصن اون چیزی نبود ک کسی فکر میکردانگار ی چیزی کم داشتتکلیف اون جاسوسه تو پلیسم مشخص نشدودر آخر من از قاتلِ خوشم اومده بود. چون بازیگرش قبلا تو سایه بان دیده بودم خیلی تغییر کرده بود با این گریم🤣🤣🤣🤣
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8242 @elhamr یهو یادم ب پوست شیر افتاد تهش اصن اون چیزی نبود ک کسی فکر میکرد انگار ی چی ... اصلا از پایانش خوشم نیومد ،ما این همه فسفر سوزوندم حدس بزنیم قاتل کیه یهو یکی از بیرون اومد قاتل شد 😕من تا لحظه آخر امیدوارم بودم یه همدست از این اطرافیان نعیم در بیاد 🤧 ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم
پااااانی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 804 اصلا از پایانش خوشم نیومد ،ما این همه فسفر سوزوندم حدس بزنیم قاتل کیه یهو یکی از بیرون اومد قاتل شد ... دقیقا منم🤣