2777
2789
آره حتما ببین  من امشب اشکم در اومد داشت در مورد تجاوز به دخترش حرف میزد 😢

ولی اون قسمتش چقدر چرت بود که واسه خواستش دو ساعت تهدید کرد

دوراز جون همه، اون جور کثافتها مگه وایمیستن تا طرف قبول کنه آخه. کار خودشونو میکنن دیگه

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی اون قسمتش چقدر چرت بود که واسه خواستش دو ساعت تهدید کرد دوراز جون همه، اون جور کثافتها مگه وایم ...

والا بخدا بعدم تا اسلحه گرفت میتونست در بره بخاطر گل روی ما و ریش کردن دل ما اعترافم کرد

ولی اون قسمتش چقدر چرت بود که واسه خواستش دو ساعت تهدید کرد دوراز جون همه، اون جور کثافتها مگه وایم ...

آره آره 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

والا بخدا بعدم تا اسلحه گرفت میتونست در بره بخاطر گل روی ما و ریش کردن دل ما اعترافم کرد

😂😂 آخ گفتی

مثل بچه ها داشت کری میخوند که آره فلان کردم و دخترت فلان گفت..

اصن خوشم نیومد از اونجاش

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

😂😂 آخ گفتی مثل بچه ها داشت کری میخوند که آره فلان کردم و دخترت فلان گفت.. اصن خوشم نیومد از اونج ...

ما خیلی حساسیم  فک کنم میخواستن بگن ینی واسه پدرش راضی شده ک اصا راضی بودن نمیخواست یا اصا تعریف نمیخواست طرف نمیدونه همینجوری با اسلحه باید ۳ ۴ نفر رد کنه تا بتونه در بره یا نمیدونه پدری که دخترشو از دست  داده از تیرخوردن نمیترسه یا هزارتا مورد دیگه اگرخود نریمان بانعیم مشکل داشت من میپذیرفتم ک مجنونه و لذت میبره تعریف کنه و دلشو بسوزونه ولی مثلن ادمی کسیم بود....!