2777
2789
عنوان

آیا من حسودم ؟

326 بازدید | 18 پست

۲۳ سالمه ، مجردم و توی خونه

برادرم چهارسال پیش ازدواج کرد الانم یه دختر نزدیک دو ساله دارن . طبقه پایین ما میشستن . ازوقتی بچه دارشدن گفتن خونه کوچیکه و خودشون رفتن خونه اجاره کردن 

خود برادرم از مامانم درخواست پول نکرده بود . ولی مامانم زنگ زده ب عروسمون و بعد هم به برادرم که ماهی یک میلیون بهشون کمک کنه . 

یعنی درواقع از چهارسال پیش تاالان ، هروقت پول دست مامانم اومده داده ب داداشم.

اونوقت برای من شهریه دانشگاه آزاد ندادن

جهزیه نداشتم و ب خاطر جهزیه نداشتن توسط یه خواستگار تحقیر شدم

مامانم میگه داری ب برادرت حسادت میکنی 

مامانم حتی ب این فکر میکنه ک خونمونو بفروشه ک داداشمو خونه دار کنه .

من حسودم ؟ یا ظلم میکنن بهم؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همه خانواده ها ناعدالتی هست...

البته‌ اکثر قریب به اتفاق

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

با خانوادت حرف بزن بگو منم حق دارم يا ب.داداشم هم كمك نكنيد يا ب هر دو

يكمم فاز بده بگو نميبخشمتون حلالتون نميكنم و اين داستانا

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ماهی یه تومن اگه بیشتر نداده باشه ضربدر دوازده ک میشه دوازده اونم ضربدر چهار میشه چهل و هشت میلیون اگه ماهیانه ی تومن داده باشه بیشترشو نگفتی 

ظلم نکردنننننن ستممممممم کردن من نشستم دارمممم حساب میکنممممم 

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
ماهی یه تومن اگه بیشتر نداده باشه ضربدر دوازده ک میشه دوازده اونم ضربدر چهار میشه چهل و هشت میلیون ا ...

این ماهی یک میلیونو این دوماه اخیر بهش داده بود . نه از چهارسال پیش تاالان . 

میخواست ادامه دار بشه ک بااعصاب خردی ، قطع شد.

در نهایت هم خودم متهم شدم به حسود بودن 

با خانوادت حرف بزن بگو منم حق دارم يا ب.داداشم هم كمك نكنيد يا ب هر دو يكمم فاز بده بگو نميبخش ...

اگر تو این سن از پدر و مادرم توقع داشته باشم خرجهام رو بدن منصفانه است؟ بلفرض شهریه دانشگاه ، خرج دندانپزشکی و ... 

چون خودم شاغل نیستم . دانشگاهم ک نرفتم ک حداقل ی لیسانس داشته باشم 

اهااا

اینو هم لطفا شماجواب بدید

اگر تو این سن از پدر و مادرم توقع داشته باشم خرجهام رو بدن منصفانه است؟ بلفرض شهریه دانشگاه ، خرج دندانپزشکی و ... 

چون خودم شاغل نیستم . دانشگاهم ک نرفتم ک حداقل ی لیسانس داشته باشم. 

اینو هم لطفا شماجواب بدید اگر تو این سن از پدر و مادرم توقع داشته باشم خرجهام رو بدن منصفانه است؟ ب ...

دختر تا زمانی که خونه پدرشه خرجش با اوناس چه ۲۰ سالش باشه چه ۴۰ سالش ، سما از همون اول حقتونو مطالبه باید میکردین و رو نمیدادین که انگ حسادتم بهتون بچسبه واقعا ظلمه

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨