2777
2789
عنوان

نامزد سابقم

376 بازدید | 22 پست

نامزد سابقم بهم خیانت کرده بود . منم بعد چند ماه با خواستگارم داریم آشنا میشیم بخاطر همین بالای پیجم قلب گذاشتم .نامزد سابقم بعد چند ماه پیام داد که همش فکرم پیشت بود و نتونستم خودمو نگه دارم حالت چطوره فلان . منم گفتم نامزد دارم من ، درست نیس باهات حرف بزنم بلاکش کردم‌. بعد اون حالش چند روز خراب بود .دوست صمیمش پسر عمومه و اون بهم گفت ک خیلی بهم‌ریخته . حالا امروز اتفاقی اکانت دوس دخترش تو اینستا دیدم .دختره همه پستاشو پاک کرده عکس پروفایلشم برداشته ، دختره از این دخترای شاد بود ، تا حالا این کارو نکرده بود ، یعنی کات کرده با نامزد سابق من ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین مباداااا بهش برگردی هاااا.  میخاد باز گولت بزنه 

بخدا دقیقا برام پیش اومده. اخرش با ابروم بازی کرد نامزدی بهم خورد

اگه جنبه نداری و عقده ای هستی بامن هم کلام نشو کاربر نامحترم😏 رو عصابم راه نرید 🗡❌یه عقل دارم شا نداره👀✨

از الان نتونی فکرتو کنترل کنی پس فردا شوهرت بگه بالای چشمت ابروست میوفتی دنبال دوست سابقت توروخدا بزرگ شید بعدا ازدواج . دوستی.انتخاب کنید اه خیانت از همین چیزای کوچیکه که شروع میشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دوس دارم با دختره کات کرده باشه  نمیدونم چرا از نامزد سابقم متنفرم . میخوام همیشه بدبخت بشه

دوسش داری مطمئنم 

منم یکیو دوس داشتم خیلی عذابم داد دوس دارم هیچوق زندگیش سر و سامان نگیرع😢