2777
2789
اره همون ک تو فک میکنی من خودم ۱۶۹فک نمیکنم کوتاه باشم درازم نیستم مثل تو 😁سلام برسون ب خدا 

دیگه دست خودت نیست اصرار داری به چیزی رو تفهمیم کنی😀😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

انقد رو کوتاهی بلندی بحث نکنید مهم تناسب اندامه بنظرم اینکه قد بلند باشی ولی خیلی چاق باشی یا زیادی لاغر هیچ جذابیتی نداره همین چیزا برا قد کوتا ها هم هست به جای اینکه به فکر قدتون باشید رو تناسب اندامتون  کار کنید کسی نمیاد بگه این چون قدش بلنده جذاب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه دست خودت نیست اصرار داری به چیزی رو تفهمیم کنی😀😂😂

تو اصرار داری ک بگی دراز رو همه باید پسند کنن ...تویی ک بخودت گرفتی حرف منو وگرنه من ن مرد دراز ن زن دراز مورد پسندم نیس اینکه من خوشم نمیاد دلیل بر زشت بودنش نمیشه ...دیگه تو بخودت گرفتی میخوای ثابت کنی نه خوبه مشکل خودتی

اره سعی میکنم جوری تربیتش کنم که بفهمه قد کوتاه قد بلند .پوست سفید یا سیاه. یا زشتی و چاقی کسیو مسخر ...

بیخیالش معلوم نیس تو کدوم دره ای تربیت یاد گرفته شک نکن قدشم زیر ۱۵۰س باسنشش جیز خودده از حسودی🤣🤣🤣

❣️
اره سعی میکنم جوری تربیتش کنم که بفهمه قد کوتاه قد بلند .پوست سفید یا سیاه. یا زشتی و چاقی کسیو مسخر ...

خوب میکنی موفق باشی ....البته یادشم بده ک اعتمادبنفس داشته باشه همه حرفی رو ب خودش نگیره

خداروشکر عزیزم .برا این پرسیدم چون یکی از فامیلام از شوهرش بلند تره همش پاشن تخت میپوشه کنار شوهرش ر ...

اعتماد به نفسش شاید کمه شایدامثال این کاربر که اینجوری میگن دراز و فلان دورشو گرفتن متاسفانه

درهرصورت قدو قواره و بحث چند سانتی که ادم خودش دخیل نیست تو انتخابش که یکی بلند یکی کمی کمتر اصلا مهم نیست 

مهم اون ادم بودنه🙃🙃

اعتماد به نفسش شاید کمه شایدامثال این کاربر که اینجوری میگن دراز و فلان دورشو گرفتن متاسفانه درهرصو ...

کاملا درسته❤

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

[QUOTE=267535186]بیخیالش معلوم نیس تو کدوم دره ای تربیت یاد گرفته شک نکن قدشم زیر ۱۵۰س باسنشش جیز خودده از حسودی🤣🤣 ...[/QUOTE

همین ک تو میگی وقتی میدونم چیم چرا براتو ثابت کنم هه 

به نظر من بچه رو جوری باید تربیت کرد که بشه معلم بچه هایی که مادرشون براشون وقت نمیذاره 😂😂واقعا بی ادبه اصرار داره بفهمونه سطح شعوریشو😂😂

تو اصرار داری ک بگی دراز رو همه باید پسند کنن ...تویی ک بخودت گرفتی حرف منو وگرنه من ن مرد دراز ن زن ...

ببین حتما شبها قبل خواب مسواک بزن دهنت بوی بد میده 

ای کاش روی سطح کلام و ادبیاتت کار کنی

کلمه دراز واقعا زشته البته سر چهار سانت اختلاف نظره ها 

که خودت میگی۱۷۶هستی😂درهرصورت امیدوارم خدا بهت ارامش بده

اخه من تا حالا ندیدم. ولی خب قدبلند با دراز بودن فرق داره میدونی چه میگم؟ بعضیا واقعا خوش هیکلن

ایشالا ک ببینی والا نسلشون منقرض شده و واقعا قد بلند بودن شده حسرت 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚