2777
2789
عنوان

بعد از قهری که یک ماه طول کشید

945 بازدید | 22 پست

سر یه مسئله کوچیک با شوهرم بحثمون شد و قهر کردیم که یک ماه طول کشید

بعد یک ماه پا پیش گذاشت و معذرت خواهی کرد

و گفت نمیخواستم ناراحتت کنم

الان دلم سرد شده  بهش با اینکه آشتی کردیم اما بازم همون حس قهر تو دلم مونده و فکر میکنم با این بی محبتیش باعث شده قلبم ازش سرد بشه

نمیتونم مثل قبل باشم باهاش

کسی تجربه چنین قهری رو داشته؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و مني كه تو اين ١٢ سال يكبارم قهر نكرديم😐

هميشه گفتم انقدر بحث كنيد انقدر حرف بزنيد انقدر دعوا كنيد كه به يه نتيجه اي برسيد

قهر كردن دواي هييييييييييچ مشكلي نيست!

سه تا كاربري دارم كه تعليق شده😐
خیلی درکت میکنم کاش اینقدرنمیکشید و کاش موقع اشتی میگفتی که باید از دلم در بیاری وگرنه من همون ادم س ...

گفتم بهش

مقصر خودش بود

من هم یه بار پا پیش گذاشتم پسم زد

هیچ‌وقت جدا نخوابید  حتی اگر قهر باشید

خودش جدا میخابه من خودم اگ هر چقد دعوا کنم جدا نمیخابم ولی چون خودش رفته ی اتاق دیگ عمرا برم منت کشی تا بفهمه بخاطر چیزای الکی جدا نخابه

وزن فعلی ۷۱   وزن هدف ۶۵رژیم لاغری  فیت شو😍
نزدیک یک سال اما هیچ وقت او آدم سابق نشدم  عزیزم اگر اون نیومد تو پا پیش میذاشتی گلم زندگی خیل ...

چقدر دیگه من پا پیش بزارم مگه من غرور ندارم؟

ما بحث کردیم جاشو جدا کرده دو شبه ... تو این دو شب بیشتر ازش بدم اومده دلسرد شدم 

سر چی بحثتون شد؟من شوهرم خیلی ناموس درسته و اصلا چشم بد نداره،چند ساله که برام ثابت شدس،اما تو اینستاش اکسپلورش همش زنای لخت بالا میاره،اون میگه من نمی‌بینم میگم اگه نمیبینی پس چرا برات میاره،امروز میخواستم اون عکسارو مسدود کنم اعصابش خورد شد گفت مگه من به گوشی تو دست میزنم،سر همین دعوامون شد،ما اصلا با هم قهر نمی‌کنیم یا اگر هم بکنیم دو سه ساعتس،ولی این بار از امروز صبحه قهریم،چیکارکنم به نظرت؟

کاربر شونصد بار ترکیده🤕