2777
2789
عنوان

یکم درد دل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰ ساله ازدواج کردم و خسته ام.دل شکسته ام. فکر کنم ادما هم تاریخ انقضا دارن.....

یعنی بعد یه مدت اینطوری شدی قبلا بهتر بود زندگیت؟

وقتی ذهنت رو آروم کنی میتونی صدای خدا رو بشنوی   
هروقت میام اینجا از کوته فکری یسری خانما عصبی میشم. انگار هیچ جا نرفتن  یا مطلبی  یا چه ...

اره اره راست میگی کاشکی از خوشحالی های همدیگه خوشخال شیم و هرچی رو نگیم یکم مهربان باشیم باهم 

خواهر جان حتی همین هارو هم به خدا بگید قرار نیست که فقط تو سختیهامون بریم سمت خدا. اون درد و دل و ...

اره خیلی قشنگ گفتی عزیزم 

چشم حتما دعات میکنم توهم منو دعا کن🙏🌹

اره اره راست میگی کاشکی از خوشحالی های همدیگه خوشخال شیم و هرچی رو نگیم یکم مهربان باشیم باهم 

دقیقن. بخدا مهربونی دور نیس.

ای قربونت .ممنونم از تاپیکت❣️❣️❣️❣️

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
اره،عالی بود ی زمانی....

گلم ببین قبلا چجوری بودی یا شوهرت چجوری بود رفتار تون باهم چی عوض شده سعی کن ریشه مشکلو پیدا کنی مثبت های زندکیت بشمار بابت شکرگزاری کن باور کن با شکرگزاری همه حس و حالت خوب میشه هم انرژیت میره بالا و باعث میشه به مرور زمان هرچیزی منفی که تو زندگیت هست از بین بره شکرگزاری برای هرچی حتی خیلی کوچک خیلی قویه حتما امتحانش کن.زندگیت سرشار از سلامتی ذوق انرژی مثبت، عشق علاقه محبت خوشی و هرچی که حالتو خوب میکنه ❤❤

اره خیلی قشنگ گفتی عزیزم  چشم حتما دعات میکنم توهم منو دعا کن🙏🌹

چشم خواهر جانم به یادتونم💚

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀