2777
2789
عنوان

یکم درد دل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست

هروقت میام اینجا از کوته فکری یسری خانما عصبی میشم. انگار هیچ جا نرفتن 

یا مطلبی 

یا چه میدونم تو اجتماع نبودن یا فیلم نمیبنن.

بلد نیسن اصلا حرف بزنن یا تو فکرای عصر جاهلیت خودشون هستن.من موندم نی نی یارا اینارو چرا تعلیق نمیکنن😋

مثلا نمونه اش 

یکی یچیزی میگه راجع به شغلش ❣️

یعده میان میگن دروغ. خب احمق ما یه میلیارد ادمیم رو زمین با هزار طرز فکر مگه میشه نباشه🙈

یا بحث خیانت

خب خانوم با وجود اینترنت گوشی رنگای مختلف مگه میشه نباشه. باهاش کنار بیا❤️

یا چرا کاربر آقا میگن داریم اینجا.خب کرم ازخود درخت ♥️

یا حقوق همسراشون .انگار از عهد دقیانوس اومدن. 💑

هوووف انقد هس.

اماده ی پریدننن هستن 

بماند ک یسری گزارشگر زیرابی داریم .... 

عصر_جاهلیت#  

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا این حس و داشتم. انیدوارم عشقت پایدار بمونه،برا من بعده ۹ سال نموند...

مرسی عزیزم 

باید ریشه یابی کنی ببینی مشکل از کجاست 

مامان بزرگ بابا بزرگ من هنوز ک هنوزه همو دوس دارن بابابزرگم وقتی اون نباشه حتی غذا هم نمیخوره

💕🧚‍♀️                                               

سلام خانومی. برید تو یه اتاق خلوت، یک جانماز پهن کنید، بشینید یک دل سیر با خدا و امام زمان(عج) درد و ...

عزیزم درد منظورم فقط چیزهای بد نیست از هدف های قشنگ تون ک میخاین بهش برسین حرفی سخنی به هر حال ماها ک همو نمیشناسیم

وقتی ذهنت رو آروم کنی میتونی صدای خدا رو بشنوی   
قسمت میشه ان شاالله به زودی، وقتی خیلی دلتنگین یعنی اول حضرت دلتنگ شمان. رفتین مارو هم یاد کنین

فدای شما بعله تا قبل کرونا هر سه ماه یبار میرفتم حرم خداروشکر از یه سال پیش باز میرم اما الان بیشتر از شش ماهه نرفتم خیلی شبا دلم میگیره نکنه قسمتم نشه دیگه خیلی دلم میخواد این سری سر مزار سید ذاکر برم نمیدونم چرا قسمتم نیس دعام کنید 😞

از اخلاق شوهرم خوشم نمیاد.مثلا اگر تلفنی با یکی از مردهای فامیل صحبت کنم ناراحت میشه 

باید دیدگاهش رو عوض کنه! حرف زدن انسانی با انسان دیگری چه مشکلی داره

عزیزم درد منظورم فقط چیزهای بد نیست از هدف های قشنگ تون ک میخاین بهش برسین حرفی سخنی به هر حال ماها ...

خواهر جان حتی همین هارو هم به خدا بگید

قرار نیست که فقط تو سختیهامون بریم سمت خدا.

اون درد و دل و حرف زدن و مناجات با خدا مخصوصا تو دل شب، حس عجیبی داره لذتش با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست

بعد یک چیزی که هست ادم شبیه رفقاش میشه بعد یک مدت

یک مدت که با اهل بیت(ع) رفیق بشیم کم کم شبیهشون میشیم ان شاالله. چی از این بهتر؟

تو دعاهاتون مارو هم یاد کنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ما دو ساله ازدواج کردیم ایم چیزا ک میخونم ناراحت میشم اصلا تو مخیلمم نمیگنجه یه روز از شوهرم خسته بش ...

خداروشکر امیدوارم روز به روز بیشتر عاشق هم بشید پایدار🙏

🥺🥺🥺دعا کن منم بطلبه من عاشق قم و حرم حضرت معصومه ام اسمم کیمیاس التماس دعا🥺🥺🥺

🥲🥲🥲عزیزممم من عاشق اسم کیمیام 

منو پدرم قرار بود اسممو بذاره کیمیا اما نشد گذاشتن معصومه 

حتما یادم میمونه و اگه لایق باشم دعات میکنم 

💕🧚‍♀️                                               

فدای شما بعله تا قبل کرونا هر سه ماه یبار میرفتم حرم خداروشکر از یه سال پیش باز میرم اما الان بیشتر ...

به به خوش به سعادتتون که زود زود قسمت میشه. همین که دلتنگین یعنی اونجایین. بعد منزل نبود در سفر روحانی

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دلم قم میخواد میخوام برم بازارچه کباب بخورم🥺 تسبیح رنگی بخرم برم بشینم گوشه حرم تا صبح به حوض حیاط ...

تا قبل عید میری گلم😘 هرچی به صلاحته برات اتفاق میفته ناراحت نباش