2777
2789
عنوان

بخوونید ....

52 بازدید | 0 پست

خدایا نمیدونم چی بگم مگه میشه اینقدر راحت همه چیز تموم شه .  مگه میشه اینقدر زود فراموش شه ‌. مگه ما ادم نیستیم . کی اینقدر نامرد شدیم . کی اینقدر سنگ دل شدیم . که راحت همه چییز رو تموم میکنیم . زندگی که این همه سال نگهش داشتیم با خوب بدش ساختیم سوختیم ‌ نمیخاستیم از هم بپاشه  ولی پاشید . لغزیدن تا کی من صبورم من میتونم خوب کنم همه چیو .من میتونم . خراب شد باز میسازم . از گذشته چشم میپشم . من درست میکنم ....  وااای چرا نمیشه چرا درست نمیشه . خسته شدم از بس از نوع ساختم از بس نادیده گرفتم . 
یک بار دوبار . سه بار صد بار صد ده بار صد بیست بار ‌. واای نه من دیگه خسته شدم این زندگی درست شدنی نیست ...
خواهش میکنم برو برو نباش نباشی بهتره . بزار فکر کنم کجا خطا کردم  شاید اشکال از من نیست اشتباه من این بود که فرصت دادم این همه فرصت دادم جوونیم نابود شد کاش فرصت نمیدادم  کاش زودتر تمومش میکردم .  سکوت سکوت مطلق . من اینجام تنهام بدون حضور تو  حس میکنم یه چیزی کمه یه چیزی نیست .  اره یه اشتباه یک اشتباه نیست من به اشتباهم عادت کرده بودم . اشتباهم پیشم  نیست حالا که نیست چقدر جایه خالیشو حس میکنم.  یعنی میتونم فراموشش کنم . ؟