2777
2789

تو رو خدا بگید چکار کنم؟ 

در حدی که ده نمره بگیرم

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازدهم؟چن فصل درس داده عزیزم؟

بله 

چهار فصل 

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

یعنی خودت نمی دونی باید چی کار کنی بچه

اون گوشی رو بذار کنار توی نی نی سایت هم نچرخ برو بشین درست رو بخون همین به همین سادگی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
منم کتابم سفیده تاحالا نخوندم 🤐 میمونم واسه خرداد باز 

نهایی داری؟

بله  چهار فصل

خب اول از همه بارم هر فصل رو مشخص کن و ببین ک از کدوم باید شروع کنی مثلا فصل 4 فصل تقریبا ساده و مهمی هست...اگر خیلی ایراد داری ی جمع بندی کلی از فصل نگاه کن اول(فیلم های قلمچی خوبه) و بعد کتابو بخون و فصل سوالای کتابو حل کن 

دو تا فصلو بخونی فک کنم 10 بشی به علاوه اون دو تا فصل چهارو بخونی خیلی خوبه 

You can't stop me loving myself💜
خب اول از همه بارم هر فصل رو مشخص کن و ببین ک از کدوم باید شروع کنی مثلا فصل 4 فصل تقریبا ساده و مهم ...

میرسم تو دوروز؟