nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 عنوان واگذاری گربه 1644 بازدید | 30 پست دوستاااان کمکهمونطور که میدونید نباید حیوانات زنده مثل سگ و گربه رو بخریممن میخوام گربه به سرپرستی بگیرماما پیدا نمیکنمتو سایت دیوار و بقیه سایت های مربوط به پت، همه قصد فروش دارنسایتی میشناسین که واگذاری رایگان داشته باشه؟ چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا. 1401/10/14 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 هیچکس نیس😐😂 چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
بدبخت_نینی_سایت عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1101 اون هایی ک قصد فروش دارن میتونی زنگ بزنی شکایت کنی چون فقط حق واگذاری دارن توی سایت دیوار ن فروش
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 خیابان🫠 گربه ای که تو خیابون بزرگ شده جاش تو خیابونه و نمیتونه تو محیط سربسته مثل خونه بمونه و اذیت میشه چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12364 پیج های حمایتی داخل اینستاگرام با هشتگ ها میتونی پیداشون کنی من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
کاربر_ساکت عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1745 اگه نظر منو بخوای بدونی میگم گربه نخر چون گربه هاایی که فروشی ان خیلی وضعشون خوبه ولی گربه های بیرونی تو این حال و هوا سردشونه خیلی هاشون میمیرن از بیرون یه گربه پیدا کن و بهش کمک کن:)(خودم دوتا دارم ) میخوابم،شاید یادم بره
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 54789 یه سایتی هست نمیدونم اسمشوبزن سایت واگذاری حیوانات میاد •••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50537 گربه ای که تو خیابون بزرگ شده جاش تو خیابونه و نمیتونه تو محیط سربسته مثل خونه بمونه و اذیت میشه بچه گربه باشه منظورم که دور مونده باشه از مادر کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 اون هایی ک قصد فروش دارن میتونی زنگ بزنی شکایت کنی چون فقط حق واگذاری دارن توی سایت دیوار ن ف ... شاید باورت نشه ولی همه نوشتن واگذاری گربهزنگ میزنی بهشون میگن ۴ میلیون ۵ میلیون😐خب من با این هزینه میتونم به کلی گربه تو خیابون غذا بدمواسه چی بدمش به یدونه گربه 🤦🏼♀️ چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 اون هایی ک قصد فروش دارن میتونی زنگ بزنی شکایت کنی چون فقط حق واگذاری دارن توی سایت دیوار ن ف ... جالب اینجاس که بهشون میگی پس اگه قصدت فروشه چرا نوشتی واگذاری، میگن دیوار اجازه نمیده قیمت بزاریم😑😑😑😑 چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
بدبخت_نینی_سایت عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1101 شاید باورت نشه ولی همه نوشتن واگذاری گربه زنگ میزنی بهشون میگن ۴ میلیون ۵ میلیون😐 خب من با این هز ... زنگ بزن شکایت کن من سگ ۶ میلیونی میگفتم یه تومن اونم واسه وسایلش تازه فقززنگ زده بودن شکایت هم دیوارهم شیپور قفلم کردنبرای همیشه نمیتونم دیگه اگهی بذارم با هیچ شماره و گوشی ردیابی میکنن
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 859 پیج های حمایتی داخل اینستاگرام با هشتگ ها میتونی پیداشون کنی اکثرا فروشیه واگذاری ندارنچند هفتست وی پی انم قطعه😑🤦🏼♀️ چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.