2777
2789
عنوان

پلی کستیک‌

82 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میشه کمکم کنید من تنبلی تخمدان دارم چند ماه قرص خوردم کیست هام برطرف شد ازبین رفتن ولی حجم تخمدانم خیلیی بزرگ شد خب  بعدازاون چون حجمش زیاد شده بود دیگ قرص نخوردم و قرص هام قطع کردم ب مدت ۴ ماه ینی ن باقرص باردارشدن ن بدون قرص۲۴سالمه ۱سال و نیم اقدامم الان بعد ۴ماه ک قرص نخوردم دوباره کیست زده تخمدانم و دوباره می‌خوام شروع کنم قرص بخورم قرص هام هم متفورمین دوفاستون و لتروزول حالا ینفر دکتر از اقواممون میگه قرص نخور. الان واقعا موندم الان قرص بخورم و پیاز درمانی کنم یا اصلا نخورم دیگ خسته شدم چیکارکنم آخه😭😭

منم دارم متاسفانه. ولی اقدامی نیستم. پریودام نامنظم شده . بیش از حد چاق شدم و ریزش مو دارم 

از من به شما نصیحت زیاد به دارو اکتفا نکن عزیزم 

ورزش ورزش ورزش با ورزش راحت باردار میشی 

تو خونه گرمیجات بخور( دم نوش زعفران و زنجبیل وهل و دارچین) اینارو از هر کدوم نوک قاشق بریز تو یه لیوان آب جوش و وقتی ولرم شد با عسل شیرین کن و نوش جان کن . انشاالله بعداز یه ماه نتیجه میگیری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم متاسفانه. ولی اقدامی نیستم. پریودام نامنظم شده . بیش از حد چاق شدم و ریزش مو دارم  از ...

اره یکماه خوردم حالا پشیمونم کلیدی پول دارو دادم😕😑😂😂نمیشه بنظرشما س تا کار همزمان باهم انجام بدم بنظرتون ؟مثلا قرص لتروزول از شب دو پریودی باید بخورم تا پنج شب بعد لتروزول پیاز درمانی کنم قرص متفورمین هم بخورم گرمیجات هم بخورم😁چقد انتظار برا بچه سخته

هر روز ازین دمنوش بخور عزیزم. سعی کن سردی نخوری . شیر و لبنیات هم کم مصرف کن عزیزم انشاالله به زودی ...

مرسی از دعای قشنگت قربوونتتتت 

انشالله شمام برام دعا کنید ممنونتون میشم❤️❤️💋💓💝

اره یکماه خوردم حالا پشیمونم کلیدی پول دارو دادم😕😑😂😂نمیشه بنظرشما س تا کار همزمان باهم انجام بدم ...

انشاالله به زودی انتظار تون برای بچه به پایان میرسه عزیزم. 

در مورد دارو نمی‌دونم عزیزم . چون پزشک بهتون داده حتما استفاده کن. ولی فقط به دارو اکتفا نکن عزیزم. ورزش برای بارداری عاااالیه عزیزم. این تجربه خودمه که دارم بهت میگم. با اینکه تنبلی تخمدان داشتم تا ورزش رو شروع میکردم باردار میشدم. گرمی هم بخور که تاثیر خوبی داره روی بارداری 

انشاالله به زودی انتظار تون برای بچه به پایان میرسه عزیزم.  در مورد دارو نمی‌دونم عزیزم . چون ...

مرسی مهربونم چشم حتما فقط ایروبیک خوبه؟؟شنبه برم ثبط نام کنم یا تیاریکس یا بدنسازی؟