2777
2789
عنوان

یه لحضه بیاییین

119 بازدید | 13 پست

کیا اسیدفولیک نخوردن ؟؟وبچه هاشون مشکل نداشته ؟؟دیگه داره اذیتم میکنه ازوقتی میخورم یبوست شدیددارم معده درد وحالت تهوع ولی اگه یه روزنخورم حالم خوب میشه دیگه خسته شدم ..لطفانگین دکتربرو چون من فعلا روستام پیش اقوامم راهیی نداره تا دوسه هفته برم شهر ..

لطفا راهنمایی کنیداسیدفولیک ۵مصرف میکنم اگه قطع کنم اتفاقی واسه بچم نمیوفته ؟؟؟میخام قطع کنم خوردنشو دیگه نخورم چون واقعاحالم‌ ناجوربدمیشه

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

باید بخوری 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی اخه بخدا دیگه سختمه من روبچه اولم ۱میخوردم اینطوری نبودم 

خیلی مهمه گلم از ۳ ماه قبل بارداری بلید شروع کنی خواهش میکنم قطعش نکن 

این روزام میگذره موزیک گوش کن مدیتیشن کن کله ی سحر 

اگه حالت خیلی بده نصف دیمیترون بخور

صبح یه تیکه نون خشک بذار دهنت بعد از جات پاشو 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
خیلی مهمه گلم از ۳ ماه قبل بارداری بلید شروع کنی خواهش میکنم قطعش نکن  این روزام میگذره موزیک ...

یعنی بنظرت عوض نکنم ۱بگیرم ؟؟؟؟یابه همین پنج ادامه بدم ..

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
یعنی بنظرت عوض نکنم ۱بگیرم ؟؟؟؟یابه همین پنج ادامه بدم ..

با پزشکت مشورت کن خیلی حساسه من نمیتونم بهت بگم مدیون بشم 

هر جا باشی یه خانه بهداشت هست