2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دور از تشنج واسترس باش .ورزش پیاده روی نفس عمیق.مجلس ختم و حتی عروسی کم حضور داشته باش.

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
ما داشتیم تو فامیل چند سال یکبار نبوده همیشگی ادامه داشته و زیر نظر دکتر و‌دارو مصرف می‌کنه 

از کودکی داشتند یعنی؟؟

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

آخه من اصلا هیچ مشکل مغزی ندارم چندین بار mri دادم حتی دکترهایی هم که رفتم دلیلش رو نفهمیدن.فقط دارو میدن و واقعا خیلی سخته برام تحمل این موقعیت چون زندگی من رو کاملا تغییر داده و نگران آیندم هستم😔😔😔😔

نه بعد از ازدواج‌

شاید افسردگی بوده.دختر خاله منم همین شرایط پیش اومد واسشون.واقعا سخت بود.

2823
2791
2779
2792