2777
2789
عنوان

واقعا مهمه؟😂

214 بازدید | 10 پست

ک کی اول پیام بده؟

میخوام ب جاست فرندم پیام بدم ولی یجوریم میگم چرا اون پیام نده؟ آخرین چتمون هم برا ۵ ساعت پیش بود ک کلا بحث طنز کردیم😐😂 

خیلی دلم میخواد، الان  پیام بدم؟ چی بگم بش؟🤦🏻‍♀️😐

ولی مثلا الان رفیقم همیشه اول اون پیام میده کلا درباره درس و برنامه و... حرف میزنیم ناراحتم نمیشه سر اول پیام دادن

ولی در مورد این پسره هنگم

شما خودتون چطوررییین؟ الان من چیکا کنم؟؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم مهم نیست، هرکس هرموقع تونست و خواست پیام بده چ اشکالی داره، انقد واسه همه چی نباید خط کش گذاشت... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ب نظرم مهم نیست، هرکس هرموقع تونست و خواست پیام بده چ اشکالی داره، انقد واسه همه چی نباید خط کش گذاش ...

بهترین جمله ای ک شنیدم دمت گرم آبجی♡

تا حالا فکر نمی‌کردم همچین چیزی مهم باشه! یعنی واقعا میشینین فکر میکنین که کی پیغام زده و کی باید پیغام بزنه و با دوست و توی سایت هم صحبت میکنین و مشورت میگیرین؟؟ به نظرم اصلا حتی فکر هم نمیخواد، چه برسه بشه یه دغدغه که درموردش صحبت کرد.

تا حالا فکر نمی‌کردم همچین چیزی مهم باشه! یعنی واقعا میشینین فکر میکنین که کی پیغام زده و کی باید پی ...

مشکل از ما نیس حرفایی ک تو سایت زده میشه کلا رو سیستم عصبی ما تاثیر گذاشته:/