2777
2789
عنوان

آدم های چتی! 🤔🤔

201 بازدید | 9 پست

بچه ها بنظرتون

چجوری میشه که بعضیا تو چت خیلی میحرفن ولی رودررو نه اونقدر. من خودمم مثلا تو چت خیلی حرف دارم ولی رودررو هی باید فک کنم چی بگم. حرف کم نیارم و ... . نمیدونم چرا!؟ 🤔

باز من ک خوبم، یه دوست دارم اون صدبرابر من. ینی اصن زمین تا آسمون تو چت و حضوری فرق داره. تو حضوری خیلی کم حرف تره ولی تو چت خیلی میحرفه و ادم باهاش بیشتر احساس صمیمیت میکنه.

یه جا خوندم بعضیا کلا چتی هستن و یه ویژگیه 🤔🤔 کسی هس اینجور باشه؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوست من اینطوره

بنظرت چرا. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من پشت چت خیلی میحرفم ولی رو در رو با اینکه کلی حرف دارم ولی حوصله ندارم بگم😂😂😑

من کلا کم حرفم میاد گاهی برا ارتباط گرفتن با یکی باید از قبل فک کنم چی بگم. ولیییی تو چت با دوستام رکورد چهار پنج ساعتم دارم 🥴😂

من کلا کم حرفم میاد گاهی برا ارتباط گرفتن با یکی باید از قبل فک کنم چی بگم. ولیییی تو چت با دوستام ر ...

کار نداره ک

اگ برات حرف زدن سخته شنونده خوبی باش طرف خودش یکسره حرف میزنه😂

آدمی شاگرد و درد استاد اوست
من تو واقعیت  با آقایون  خیلی خجالتیم  نمیتونم سرمو بلند کتم ولی تو چت نه عادیه برام ...

منم خجالتیم ولی کم حرف هم هستم ینی گاهی دلم میخاد بحرفم ولی حرفم نمیاد. شروع کننده بودن واسم سخته بیشتر دوس دارم یه بحثی شروع بشه و من برم توش . 

کار نداره ک اگ برات حرف زدن سخته شنونده خوبی باش طرف خودش یکسره حرف میزنه😂

اره من شروع کردن برام سخته. ولی یمدته سعی میکنم اگ حرفی پیش اومد منم خودمو قاطی کنم. اونم البته برام مقداری سخت میشه مخصوصا وقتی همه دارن تو هم تو هم و باهم میحرفن و حس میکنم حرف من گم میشه ولی باز ادامه میدم. ولی میدونه مسأله اینه ک من تو چت خیلی بیشتر ذهنم کار میکنه واسه حرفیدن !!🤔

بچه ها من تو ارائه ها هم خیلی پرحرفم. هم تو دانشگا اینجور بودم هم الان تو محل کار جلوی کارفرماها. ولی برا حرف فی البداهه نه. تو چت ولی همش ب ذهنم میاد چی بگم راحت 😐😅