2777
2789
عنوان

حرف دل

81 بازدید | 10 پست

مینویسم کم کم ولی جواب کامنت نمیدم،دلم داره میترکه ولی کسیا ندارک حرفامو بهش بزنم،جایی ندارم برم آروم شم،شاید همین بمونه ازم به یادگار

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بده حق باهاته ولی نمیتونی داد بزنی،چقدر بده بغض راه نفستو ببنده ولی اگه اشک چشمات بیاد بچه هات غصه میخورن،چقدر بده دلت بخاد داد بزنی ولی نشه،بخایی تنها باشی نشه،بخای بمیری ولی از اونم بترسی برای بچه هات که بعد تو چیکار میکنند

دلت بخاد بری یه گوشه بشینی و کل زندگیت را مرور کنی،دلت بخاد بتونی صداتو‌ببری بالا و عربده بکشی سر اونایی که دارن حقتو ناحق میکنن ولی فقط فشاردادن پتو تو دهنت نصیبت بشه که مبادا صدات بلند بشه و بچه هات بترسند

امشب اینجا مینویسم عدالت خدا را قبول ندارم،بزرگی خدا را قبول ندارم،امشب دلم میخاد یکم بمیرم،یکم نباشم،نمیدونم تا صبح دووم میارم یا نه از بس بغض و حرفمو قورت میدم،اونقدرقلبم درد میاد از اینکه میبینم خدا بحق نیست،اینکه میشه به دعای گربه کوره بارون بیاد و تو زیرش خیس خیس شی

حقم ناحق شده و خجالت زدم،حقم ناحق شده و متهمم،حقم ناحق شده و بهم پوزخند میزنن،از اونایی که دلت میخاد بمیری ولی درد حقارتی که بهت تحمیل میشه را نچشی،ما آدما کی وقت کردیم اینقدر کثیف بشیم،کی وقت کردیم اینقدر پست و بی شرف بشیم و سر همو کلاه بذاریم،کی وقت کردیم اینقدر بی رحم باشیم که به مشکل بقیه بخندیم،اونم مشکلی که خودمون بوجود میاریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز