2777
2789
عنوان

دعای زبان بند

20095 بازدید | 34 پست

چی خوندین ؟؟

من اینو شنیدم

یک تکه نخ مشکی را در دست بگیرید و شروع به خواندن سوره یس کنید تا آیه 27 من المکرمین بعد نخ مشکی را 7 گره بزن و به هر گره بگو بستم زبان فلان ( بن یا بنت ) فلان را نسبت به خودم بعد از هفتمین گره سوره را تا آخر بخوان و بعد از پایان سوره آن نخ مشکی را زیر جسم سنگین مثل پایه میز یا کمد بگذارید

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

چه جالب

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کار ها خوب نیس تهش به خودت بر میگرده

😑😑😑😑

طلسم ک نمیخوام بگیرم 

بعدشم اینا وقتی جواب میده که چیزی که میخوای بد نباشه و گناه و ...

تازه اگ زبان اون طرف بسته نشه گناهه😐

حکب قطع رابطه کن یا کم کن رابطت رو. این خرافتت چیه دوست من. عاقلانه رفتار کن. جرات ورزی رو تمرین کن. ...

آخه شما دقیقا میدونین منظور من چیه؟؟؟

من واسه چی میگم 

چرا فکر میکنین من واسه چیز بدی میخوام

یعنی چی😥

حرف من کاملا واضح بود.

اگر کاری که علم و توانایی اش رو نداشته باشی تو این زمینه و انجام بدی انگار خودت طناب دار داری برای خودت می‌بافی

من خواهرانه گفتم بهت چون خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنین درگیر این مسائل هستم و با مراجعین این تیپی خیلی ب خورد داشتم

😑😑😑😑 طلسم ک نمیخوام بگیرم  بعدشم اینا وقتی جواب میده که چیزی که میخوای بد نباشه و گناه و ...

شما اگر دوست داری انجام بدی  انجام بده من فقط به عنوان یه خواهر نظرمو گفتم من هم ۱۰ مدل زبان بندی رو تو یه کتاب دیدم 

ولی شما اول پیش خودت فکر کن که آیا اینکار درسته یا نه من خودم اگر بخوام این کار هارو بکنم اول میگم اگر یکی اینکار رو برای من انجام بده خوشحال میشم یا ناراحت .خب وقتی من از این کار ناراحت میشم حتی اگر با کسی دشمنم باشم این کارو نمیکنم چون شاید یه آدمی که اصلا فکرشو نکنی همین کارو برای شما بکنه 

شما اگر دوست داری انجام بدی  انجام بده من فقط به عنوان یه خواهر نظرمو گفتم من هم ۱۰ مدل زبان بن ...

ببین 

من واسع یه چیزی میخوام بابام راضی شه 

عقد کنیم 

من برا این میخواستم برا چیز بدی نمیخواستم