2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی سعی کن خودتو ببخشی گلم هرچند سخته 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
هیچی سعی کن خودتو ببخشی گلم هرچند سخته 

اوقدر گریه کردم الانم میخوام گریه کنم ولی اشک دارم که گریه کنم خیلی بد کردم هم خودم و خانواده ام قول زدم دروغ گفتم کاش بمیرم

اوقدر گریه کردم الانم میخوام گریه کنم ولی اشک دارم که گریه کنم خیلی بد کردم هم خودم و خانواده ام قول ...

بسپار به زمان 

بعضی موارد رو گذر زمان کمرنگ میکنه 

هرچند باید قوی باشی و قوی بمونی 

زندگی پر از این چالش هاست 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اوقدر گریه کردم الانم میخوام گریه کنم ولی اشک دارم که گریه کنم خیلی بد کردم هم خودم و خانواده ام قول ...

نه اصلا این حرفو نزن، اتفاقا خوشحال باش که پشیمونی. بی تفاوتی نابود میکنه خودت و زندگیتو. آدمی، یه اشتباه کردی، حالا وقتم که داری دیگه واسه جبرانش نه؟ هیچ ترسی نداشته باش قطعا میتونی دوباره شروع کنی

🦋
بسپار به زمان  بعضی موارد رو گذر زمان کمرنگ میکنه  هرچند باید قوی باشی و قوی بمونی  ...

زمان خوب نمیکنه تقریبا دوسال درحال انجام پ زمان حل نمیکنه باید خودم کاری کنم باید قوی باشم یه جوریم پشیمون شرمنده

نه اصلا این حرفو نزن، اتفاقا خوشحال باش که پشیمونی. بی تفاوتی نابود میکنه خودت و زندگیتو. آدمی، یه ا ...

حدودا 6 ماه وقت دارم اگه تموم نکنم یه عمر شرمنده ام و تا وقت بمیرم تاثیرش روم هست

خجالت میکشم ولی فردا اخرین اشتیاه میکنم اگه اونو نکنم تباه میشم و نابود

ان شاءالله همه چی درست میشه. به گذشته فکر نکن فقط سعی کن آینده بهتری بسازی واسه خودت 

خون ریزی حنجره، در اثر فریاد هایی از جنس سکوت! 

احساس میکنم قدرت و اراده ندارم قوی نیستم جلوی خودمو بگیرم وقتی انجام میدم خیلی پشیمونم خیلی ناراحتم میمرم ولی انجام میدم الان قراره فردا انجام بدم الان استرش و شرم میمیرم ولی میدونم انجام میدم چیکار کنم حالم خرابه