2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره شاید مال بلوغه یا یه مشکل هورمونیه باید بری دکتر.ولی داشتن روتین بی تاثیر نیست صورتتو با ژل شستشوی مناسب پوستت بشور بعد یه تونر بزن بع ماسک بزن ماسک ضد جوش روی جوشاتم کرم ضد جوش بزنم یه نرم کننده بزن تمام

هزینش زیاد میشه 😑

بستگی داره به مارک و مدلایی که میگیری من ژل شستشوی کامان گرفتم قیمتش خوبه یه تونر لافارر گرفتم سرم و ضد جوشم بزار اگه تونستم برات پیجشو میزارم از اینجا سفارش بده قیمتاش خوبه و محصولاتش مطمئنه

بستگی داره به مارک و مدلایی که میگیری من ژل شستشوی کامان گرفتم قیمتش خوبه یه تونر لافارر گرفتم سرم و ...

ببین کلا ۲۰۰ تومن پول ندارم

بجای تونر از گلاب استفاده میکنم 

قیمت اینایی که گفتی به جز تونر چند میشه؟

ببین کلا ۲۰۰ تومن پول ندارم بجای تونر از گلاب استفاده میکنم  قیمت اینایی که گفتی به جز تونر چ ...

گلاب خودش باعث جوش میشه رو بعضی صورتا🙄

یه ژل شستشوی کامان من خریدم ۹۰ خیلی به صرفست الان نمیدونم چنده من پنج ماه پیش خریدم.

سرم هم حدود ۸۰ تا ۱۰۰ داره تو همون پیجه.

ضد جوشم فکر کنم ۱۰۰ تومن ایناباشه من تا جالا نخریدم.

beauty.belender.shop@ اینم پیجشه

نبابا یه محلول داد که اصلا تاثیر نداشت

اگه نمی‌خوای زیاد هزینه کنی صابون انار ان جی از عطاری بخر. اگه میخوای هزینه کنی ژل شست و شوی پریم مدل اسکراب ضد جوشه بسته سبز داره من جفتشونو چندبار خریدم راضیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز