2777
2789
عنوان

کلاس های هنری

80 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

گفته بودم که از نظر روحی حالم خوش نیست گفتین که برم پیش مشاور 

رفتم و گفت که باید بری کلاس و خودتو سرگرم کنی 

و یه روز در هفته هم با خودش جلسه دارم 

الان موندم کلاس طراحی برم یا خوش نویسی

کدوم بهتره

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

فک کمک طراحی 

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

رقص... یا موسیقی

تنها رقص و موسیقی میتونه حال دلتو خوب کنه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

رقص... یا موسیقی تنها رقص و موسیقی میتونه حال دلتو خوب کنه

نیست تو شهرمون 😞

عاشق موسیقیم 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 
نیست تو شهرمون 😞 عاشق موسیقیم 

مگه کجا هستید که آموزش چنین هنرهایی نیست؟ 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹